12 de olsa yeterdi ,13 olmayaydı1 gün daha var belki 14 olur:)Onu sever misin:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12 de olsa yeterdi ,13 olmayaydı1 gün daha var belki 14 olur:)Onu sever misin:)
Öyle düşünme ya:)12 de olsa yeterdi ,13 olmayaydı
Ama yani ben bikaç aydır üyeyimya işte bilmem kaç beğeni oldu puanın şu diye bildirim geldiğinde benim beğeni sayım o bildirimdekinin nerdeyse iki katıydı ozamanda dedim demekki benim beğendiklerimin sayısı diye, ayyy nasılda kendinden emin bi şekilde deynepnazı bozmuştum
Niha nihaha nihahahahahahahahaÇok bilmişlik tasladım oturdum aşağı
Bide kırmızı örtü serdinmi bu iş tamam
Benim örtümün rengi neydi yeşil mi?Tılsım kırmızı da bencede
Genelde siz farklı tarifleri seçiyorsunuz ve de KK bilindik tarife oy veriyor çoğunlukla.Bu arada şu tespit doğru ben kime oy verirsem kaybediyor : ))))
28 i oldu, yeni kategoriyi söyler misiniz , meraklı hanımlarız daBu arada şu tespit doğru ben kime oy verirsem kaybediyor : ))))
Hatta biz buradayken söylese de tarifi kapsak değil mi?28 i oldu, yeni kategoriyi söyler misiniz , meraklı hanımlarız da
Ya bende eğer uygun olursa diyete uydurur yaparım birşeyler belki diye düşünüyorumHatta biz buradayken söylese de tarifi kapsak değil mi?
Nevoş kendi de diyette olduğundan uygun kategori olabilirYa bende eğer uygun olursa diyete uydurur yaparım birşeyler belki diye düşünüyorum
Benimde oyum aynı, artmıyorduTüh ya ,çorba konumu beğenen olunca oy geldi diye heyecan yaptım ,yine aynı oyum
Kız tamam etiket yaptık ,ne diye bildirimini çoğaltıyorsun Mune'nin Gece biz uykudayken gelir cevap yazarMune öyle demek istemez bence diyecekse gelir Manası yeniden yazar ve gider
Ha bir eksik ha bir fazlaBenimde oyum aynı, artmıyordu
Masus yapıyorum olay var sansında gelsin diyeKız tamam etiket yaptık ,ne diye bildirimini çoğaltıyorsun Mune'nin Gece biz uykudayken gelir cevap yazar