- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.990
İslami konusuİlginçmiş ismi:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İslami konusuİlginçmiş ismi:)
İslami olarak izlediğim etkisinde kaldığım tek film çağrı filmi:) İzledin mi onu:)İslami konusu
Beyşehir tarhanası bu cips tarhanaNedir bu bilmiyorum yada çıkaramadım:)
Çocukken izlemişimdir ama hatırlamıyorumİslami olarak izlediğim etkisinde kaldığım tek film çağrı filmi:) İzledin mi onu:)
Bilmiyorum canım ben bir Maraş tarhanasını biliyorum oda cips gibi yenir ama cidden cips gibi incedir:)Beyşehir tarhanası bu cips tarhana
Aynı şey o zaman kesme yoğurt bulgur tereyağ falan var içinde demiBilmiyorum canım ben bir Maraş tarhanasını biliyorum oda cips gibi yenir ama cidden cips gibi incedir:)
Ben çakılı kaldım,daha ne yapayımJenna16 bırakda 4. Bari olayım yavrucum ya
Her Ramazan mutlaka oynar Çağrı filmiÇocukken izlemişimdir ama hatırlamıyorum
İçeriğini bilmem:)Ama bence buğday,yoğurt mutlaka var:)Aynı şey o zaman kesme yoğurt bulgur tereyağ falan var içinde demi
Bir resimden içerik tahmini,hey maşallahİçeriğini bilmem:)Ama bence buğday,yoğurt mutlaka var:)
Damak tadım gözlerimden daha iyidir:)İçeriğini yapımını hemen anlıyorum:)Bir resimden içerik tahmini,hey maşallah
Tebrik ederim gerçekten :)Damak tadım gözlerimden daha iyidir:)İçeriğini yapımını hemen anlıyorum:)
Hee tamam rahatsız etmiyorum demi seniİçeriğini bilmem:)Ama bence buğday,yoğurt mutlaka var:)
Çok canım ne münasebet:)Hee tamam rahatsız etmiyorum demi seni
Benim herif genelde sahur yapmaz bende yalnız olunca yapmam su içer namaz kılar yatarım tv açılmaz yanii :) gündüzde pek tv izlemem :)Her Ramazan mutlaka oynar Çağrı filmi
Bir sonraki kategoriye bakalım hemşehrimAllah'ım zoruna gitmesin ama 13 ü de hiç sevmem, geldi oyum 13 de takıldı üstüne
1 gün daha var belki 14 olur:)Onu sever misin:)Allah'ım zoruna gitmesin ama 13 ü de hiç sevmem, geldi oyum 13 de takıldı üstüne
O filmi izlememek imkansız be gülümBenim herif genelde sahur yapmaz bende yalnız olunca yapmam su içer namaz kılar yatarım tv açılmaz yanii :) gündüzde pek tv izlemem :)