- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Ama sunumlar şahane gerçekten:)Kılpayı kaçırdıkları oldu veya sunum değilde tarif olarak daha çok beğenilen tarifler vardı:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama sunumlar şahane gerçekten:)Kılpayı kaçırdıkları oldu veya sunum değilde tarif olarak daha çok beğenilen tarifler vardı:)
Canım sağol inşallah. iyiki yazmışım da beni haberdar ettin buradan sizi tanıdım vesile oldunYakın zamanda kilo artışın olduysa kolestrole yükseliş normal. Tiroid düşer merak etme
Kimin canim bende bakayım da gözüm gönlüm açılsın birazAma sunumlar şahane gerçekten:)
Nasılsın canım
Elhamdülillah ablacığım sıkıldım biraz çizgifilm izlemekten içim dışım pjmasksNasılsın canım
Çok şükür canım iyiyim Kore dizisi izle:)Elhamdülillah ablacığım sıkıldım biraz çizgifilm izlemekten içim dışım pjmasks
Sen nasılsın :)
Uzun zamandır dizi film izlemiyordum.. izlediğim 3 dizi var..Çok şükür canım iyiyim Kore dizisi izle:)
Sen niye çok gelmiyorsun:)Uzun zamandır dizi film izlemiyordum.. izlediğim 3 dizi var..
Kadın Diriliş Avlu :)
Bugün Dangal izledim çok güzeldi :)
Superstar izliycem bir fırsatını bulunca :)
Ben tv pek izlemiyorum, özel kanalların hiçbiri açılmaz zaten:) Trt kanalıyla çocuk kanalları açık tv de:) Ben kore dizilerini izliyorum sadeceUzun zamandır dizi film izlemiyordum.. izlediğim 3 dizi var..
Kadın Diriliş Avlu :)
Bugün Dangal izledim çok güzeldi :)
Superstar izliycem bir fırsatını bulunca :)
Fırsatım olmuyor bakıp çıkıyorum iki gündür günlerim çok bereketsiz geç kalktığımdanSen niye çok gelmiyorsun:)
Aynen geç kalkınca işler yetişmiyor:)Hayırlısı olsun:)Fırsatım olmuyor bakıp çıkıyorum iki gündür günlerim çok bereketsiz geç kalktığımdan
En güzeli komşumda kumandayı bozmuştu trt1 de ayarlayıp tvyiBen tv pek izlemiyorum, özel kanalların hiçbiri açılmaz zaten:) Trt kanalıyla çocuk kanalları açık tv de:) Ben kore dizilerini izliyorum sadece
En güzeli komşumda kumandayı bozmuştu trt1 de ayarlayıp tvyi
Koreliler çok zayıf komplekse giriyorum Hintliler tam bizlik tombişler
Ya normalde sabah namazından sonra 7.30 8 gibi kahvaltı yaparım ama oruç tutunca namazdan sonra yatıyorumAynen geç kalkınca işler yetişmiyor:)Hayırlısı olsun:)
Bitane dizi var ishg subhanAllah diye ilgimi çekti bubda yok şarkı şimdilik 3 bmlümdür
Hint dizilerini sevmiyorum ya zırt pırt şarkı dans var
İlginçmiş ismi:)Bitane dizi var ishg subhanAllah diye ilgimi çekti bubda yok şarkı şimdilik 3 bmlümdür
Nedir bu bilmiyorum yada çıkaramadım:)Ya normalde sabah namazından sonra 7.30 8 gibi kahvaltı yaparım ama oruç tutunca namazdan sonra yatıyorum
Sen nasılsın ipucu yokmu daha?
Bunu biliyomusun