- 2 Aralık 2015
- 31.459
- 104.980
Hiç beğeni yapma karışmasın da belgeleyeyim durumuşimdi bak bikaç beğeni yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç beğeni yapma karışmasın da belgeleyeyim durumuşimdi bak bikaç beğeni yaptım
Ama aynı anda bende beğendimCanım beğeni sayına bak beğenildikçe artıyor:) Deynep beğendikçe arttı benim ki:)
Ayyy elim alışmış tamam ben duruyorum sadece yazıyorum bakınHiç beğeni yapma karışmasın da belgeleyeyim durumu
Beğenmeyeyim seni diyorum duramıyorumAma aynı anda bende beğendim
Tamam en son 5650 sinAyyy elim alışmış tamam ben duruyorum sadece yazıyorum bakın
Beğenmen gerekiyo şekerim yoksa nasıl test etcezBeğenmeyeyim seni diyorum duramıyorum
Buradan çıkınca bak beğeni sayına,minik gelip te okuyunca o zaman miniğin beğenilerinden anlarsın
Şimdi Vuslatla beğendik 5639 oldun
Hıı o muBana kalpak diyen karı
Bildirimler geliyor ya canım şu kadar beğenildin diye gelmesi mi sanaAma aynı anda bende beğendim
Evet abla
5657 oldun ,beğendikAma beni beğenmiyosunuz
Ama bir beğeni geldi siz benim boş boş yazdıklarımıda beğenip sayıya bakın artmışmı ben kimseyi beğenmiyorum şu an
Hıı o mu
Bildirimler geliyor ya canım şu kadar beğenildin diye gelmesi mi sana
BeğendimBeğenmen gerekiyo şekerim yoksa nasıl test etcez
Önce beğeni sayına bakalım sonra sen beğenme biz beğenelimAma bir beğeni geldi siz benim boş boş yazdıklarımıda beğenip sayıya bakın artmışmı ben kimseyi beğenmiyorum şu an
Beni çok beğeniyosunuz anladım bu işte bi iş var ben yeni üye olduğumda özellikle takip ettim o sayı ben beğendikçe arttıBeğendim
Evet işte onu yapmalıyız hadi yeniden başlayalımÖnce beğeni sayına bakalım sonra sen beğenme biz beğenelim
5660 geçmiş olman lazımBeni çok beğeniyosunuz anladım bu işte bi iş var ben yeni üye olduğumda özellikle takip ettim o sayı ben beğendikçe arttı
Üst sıraya başka nasıl geçebilirdimYoksa Lilimam Onu beğenelim diye tuzak mı kurdu bize
Hıı o mu
Bildirimler geliyor ya canım şu kadar beğenildin diye gelmesi mi sana
Üst sıraya başka nasıl geçebilirdim