- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.410
Katılıyorum1.OLMAK KOLAY ,İSTESEK OLURUZ ,SIKIYSA SONUNCU OLSUNLAR DEĞİL Mİ?
Bağırmıyorum ,yine Caps
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katılıyorum1.OLMAK KOLAY ,İSTESEK OLURUZ ,SIKIYSA SONUNCU OLSUNLAR DEĞİL Mİ?
Bağırmıyorum ,yine Caps
Kiz sen sonuncu değilsin, sen gül, pehhhh sonuncular deKatılıyorum
Ben geçen kategori çok uğraşmıştım, biliyorum ne kadar zor olduğunu1.OLMAK KOLAY ,İSTESEK OLURUZ ,SIKIYSA SONUNCU OLSUNLAR DEĞİL Mİ?
Bağırmıyorum ,yine Caps
Aaa ben gerçekten sonuncuyu geçmişim ya koskoca 10 oy olmuşumKiz sen sonuncu değilsin, sen gül, pehhhh sonuncular de
Gözünüz aydın ilk diş mi kim görmüş ilk:))ilk gören hediye alır bizdeTorunun alt dişi çıkmış sonunda, gece de uyumamış hiç.
Gözünüz aydın ilk diş mi kim görmüş ilk:))ilk gören hediye alır bizde
Gözünüz aydın ablacım :)Torunun alt dişi çıkmış sonunda, gece de uyumamış hiç.
Gözünüz aydın ablacım :)
Ipucu mu vardı ben kacırmısım demek kiKategori belli oldumu ipuçlarını topladınızmı sonuçtan YUMURTA YEMEKLERİ ni çıkarabildinizmi
%100 katiliyorum1.OLMAK KOLAY ,İSTESEK OLURUZ ,SIKIYSA SONUNCU OLSUNLAR DEĞİL Mİ?
Bağırmıyorum ,yine Caps
Bak benim öyle değil ne zaman gitsem yatıyorum o kan alma sedeyelrine ama gebelik ten itibaren daha vermedim :/B 12 yüksek,demir düşük,kan için bir şey demedi. Ama daha önce kan vereyim dedim Kızılay'da, biz sana verelim dediler
Bende bir kere kızılaya kan verdim 2 hafta yataktan kalkamadım :))))Bak benim öyle değil ne zaman gitsem yatıyorum o kan alma sedeyelrine ama gebelik ten itibaren daha vermedim :/
Kim sonuncu gidiyor ne oluyor bakmıyorum yüksük e bakmaya gerek yok o birinci belli valide ile işkembe ye bakıyorum sadece :))Geçen kategori kutsal sonunculuk yerimi @deynepnaz lara bırakıyorum
Okuldan geldim kapıda kaldım kapıyı açtım girdim şimdi kızda uyudu ben arabada uğraşırken çok da güzel oldu :))Tenceresiz kaldim anne nerelerdesin?
Ben ilk verdiğimde enerjim yükseldi vücudum rahatladı o ilk verdiğim kanın rahatlığını anlatamamBende bir kere kızılaya kan verdim 2 hafta yataktan kalkamadım :))))
Yeni kategoriyi heyecan ile bekliyorum.. inş bana uyan bişi olur :)