Tamam unutma cuma gününü :)))Okey o zaman
Bdv de mutlaka olurEkşınlı birşey yakalamam lazım
Bizim ismailiye biz seslendirme bulamadımEmojileri seslendiren yüce gönüllü minik
Cuma ayın 1 i yeni Kategori belli olacak ya tarifi kacırırsam ban yediğimdeAynen mutlaka çıkacaktır
Canım hava güzelse topraga ayagını bassan elektiriğini alırEt hanım kelesimi getir abla cok felaket her yere elektrik veriyorum ben buradaki santralde çalıştır salar bayağı kazanırlar
Ben sana tarif ayırırım sağa sola dil çıkararak bakan emojiCuma ayın 1 i yeni Kategori belli olacak ya tarifi kacırırsam ban yediğimde
Öyle bir şey şart oldu çünkü telefon benim elimdeyken bozulmaya başladıCanım hava güzelse topraga ayagını bassan elektiriğini alır
Et hanım kelesimi getir abla cok felaket her yere elektrik veriyorum ben buradaki santralde çalıştır salar bayağı kazanırlar
Tamam o zaman rahatlıkla ban yiyebilirimBen sana tarif ayırırım sağa sola dil çıkararak bakan emoji
Sizin oralarda hava güzeldir hadi bir git gel toprakla az oyna gel :)))Öyle bir şey şart oldu çünkü telefon benim elimdeyken bozulmaya başladı
İyi geceler şampiyon
Yok canım yakın değil:)
Topi yazmayanlar benden utanıp ne şartlarda hala yılmadan durmadan yazmaya devam ediyorum
Telefon mu bozuldu nesi vAr pekiÖyle bir şey şart oldu çünkü telefon benim elimdeyken bozulmaya başladı
Günaydın herkese
Öyle mi bende de oluyordu müşteri hizmetleri düzeltti ama deneyeceğim bunu olursa yineTelefonun ne alemde.
Bir arada bende oldu arayan ulaşamıyor kapalı gözüküyor filan.
Damat sim kartı çıkardı aldı onu saçına sürdü elektriği alıyormuş bu yöntem telefoncu arkadaşı öyle yapıyormuş.
Cidden faydası oldu normale döndü telefon sonra.