- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Günaydın canım ❤Günaydın herkese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım ❤Günaydın herkese
Öyle mi bende de oluyordu müşteri hizmetleri düzeltti ama deneyeceğim bunu olursa yine
Şu an hava kapalı sen beni üşütmek mi istiyorsun ağlan emojiSizin oralarda hava güzeldir hadi bir git gel toprakla az oyna gel :)))
Şu an hava kapalı sen beni üşütmek mi istiyorsun ağlayarakSizin oralarda hava güzeldir hadi bir git gel toprakla az oyna gel :)))
Telefonun ne alemde.
Bir arada bende oldu arayan ulaşamıyor kapalı gözüküyor filan.
Damat sim kartı çıkardı aldı onu saçına sürdü elektriği alıyormuş bu yöntem telefoncu arkadaşı öyle yapıyormuş.
Cidden faydası oldu normale döndü telefon sonra.
abla benim telefonum manyetiğin de problem varmış sim kartın değil ama telefonumu sürsem ki üzerimeSim kartın değişmesi lazım dediler değişse gene aynısı olacaktı..
Dene bence bunu belki çözüm olur.
Ama hava iyiyse dedim benŞu an hava kapalı sen beni üşütmek mi istiyorsun ağlan emoji
Tamam ağlama şaka yaptım sadece ponçikAma hava iyiyse dedim ben
Ordaki havayı bilmiyorum ki
Tamam canım o zamanTamam ağlama şaka yaptım sadece ponçik
Şu an hava kapalı sen beni üşütmek mi istiyorsun ağlayarak
abla benim telefonum manyetiğin de problem varmış sim kartın değil ama telefonumu sürsem ki üzerime
hanım abla internete yazarsan görürsün Ocak çakmağı ile ya da bildiğimiz çakmakla çıkıp telefonun ekranına elektrik veriyorlar buna çözüm buluyorlar mış yani ama garantisi de olmadığı için ben riske atmadım telefonumu telefonumun garantisi daha devam ediyor 2 yıllıktelefonumun garantisi daha devam ediyor 2 yıllık
Örtü canım mutfağın havasını bozmuş benceEki Görüntüle 2239835
günaydın, bir gün birinci olursam şu örtüden istiyorum
HanimKelesimiGetir in damadı tuhaf tuhaf şeyler yapıyormuş
Telefonunu almış kadınceğizin ,çıkartmış saçına sürmüş
Kadınceğiz det yanıyordu burada
Dans emojisiBizim ismailiye biz seslendirme bulamadım
Benim telefon serviste şu an ,bilseydim saçıma sürerdimHahahahaaha iyilk yap denize at benimkisi,yapacak efendimmm düzeltecek o telefonı bananee
Benim telefon serviste şu an ,bilseydim saçıma sürerdim
Niye O yapacakmış ,yoksa telefonunu O mu bozdu?
Televizyona degdirdim biraz değişti sankiSaçına sür saçta elektrik daha fazladır.
Deneme bence bide iyice bozulur mazaallah.
Canım buraya bir bak belki işe yarar:)Yandınız yine yandınız mikrofonla konuşarak yazıyorum diğer türlü çok zor oluyor emoji falan koyamam artık beklemeyin ha ha ha ha ha
Günaydın ablacımGünaydınlar hanımlar
Günaydın canımGünaydın herkese
Televizyona degdirdim biraz değişti sanki