Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Telefonun ne alemde.
Bir arada bende oldu arayan ulaşamıyor kapalı gözüküyor filan.
Damat sim kartı çıkardı aldı onu saçına sürdü elektriği alıyormuş bu yöntem telefoncu arkadaşı öyle yapıyormuş.
Cidden faydası oldu normale döndü telefon sonra.
hanım abla internete yazarsan görürsün Ocak çakmağı ile ya da bildiğimiz çakmakla çıkıp telefonun ekranına elektrik veriyorlar buna çözüm buluyorlar mış yani ama garantisi de olmadığı için ben riske atmadım telefonumu telefonumun garantisi daha devam ediyor 2 yıllıktelefonumun garantisi daha devam ediyor 2 yıllık
hanım abla internete yazarsan görürsün Ocak çakmağı ile ya da bildiğimiz çakmakla çıkıp telefonun ekranına elektrik veriyorlar buna çözüm buluyorlar mış yani ama garantisi de olmadığı için ben riske atmadım telefonumu telefonumun garantisi daha devam ediyor 2 yıllıktelefonumun garantisi daha devam ediyor 2 yıllık
Bu yöntem işe yaradı tekefoncu arkadaşı demiş böyle yapacaksınız diye.
Yoooo o bozmadı kendi kendine oldu zaten,işe el attı sadece yardım edecek tabisi k.validesine demi.