Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
39FEE433-2E2A-40D2-8027-873C2EDD604D.jpeg

günaydın, bir gün birinci olursam şu örtüden istiyorum:KK53:

Sizin oralarda hava güzeldir hadi bir git gel toprakla az oyna gel :)))
Şu an hava kapalı sen beni üşütmek mi istiyorsun ağlayarak
Telefonun ne alemde.
Bir arada bende oldu arayan ulaşamıyor kapalı gözüküyor filan.
Damat sim kartı çıkardı aldı onu saçına sürdü elektriği alıyormuş bu yöntem telefoncu arkadaşı öyle yapıyormuş.
Cidden faydası oldu normale döndü telefon sonra.
Sim kartın değişmesi lazım dediler değişse gene aynısı olacaktı..
Dene bence bunu belki çözüm olur.
abla benim telefonum manyetiğin de problem varmış sim kartın değil ama telefonumu sürsem ki üzerime

hanım abla internete yazarsan görürsün Ocak çakmağı ile ya da bildiğimiz çakmakla çıkıp telefonun ekranına elektrik veriyorlar buna çözüm buluyorlar mış yani ama garantisi de olmadığı için ben riske atmadım telefonumu telefonumun garantisi daha devam ediyor 2 yıllıktelefonumun garantisi daha devam ediyor 2 yıllık

Şu an hava kapalı sen beni üşütmek mi istiyorsun ağlayarak

abla benim telefonum manyetiğin de problem varmış sim kartın değil ama telefonumu sürsem ki üzerime

Saçına sür saçta elektrik daha fazladır.

hanım abla internete yazarsan görürsün Ocak çakmağı ile ya da bildiğimiz çakmakla çıkıp telefonun ekranına elektrik veriyorlar buna çözüm buluyorlar mış yani ama garantisi de olmadığı için ben riske atmadım telefonumu telefonumun garantisi daha devam ediyor 2 yıllıktelefonumun garantisi daha devam ediyor 2 yıllık

Deneme bence bide iyice bozulur mazaallah.

Benim telefon serviste şu an ,bilseydim saçıma sürerdim :KK45:
Niye O yapacakmış ,yoksa telefonunu O mu bozdu?:skandal:

Bu yöntem işe yaradı tekefoncu arkadaşı demiş böyle yapacaksınız diye.
Yoooo o bozmadı kendi kendine oldu zaten,işe el attı sadece yardım edecek tabisi k.validesine demi.

X