En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Günaydın can içim,merak ettim seni ♥️
dün biraz televizyon arızası için baktım da statik elektrikten kaynaklanan biliyormuş telefonum manyetiği bozuluyormuş bu ara bende de çok elektrik var ondan mı oldu acabad aha aha aha aha

Corciyeyi Allah kahretmeye yemek yiyemez oldum öğleden beri :bicak: bide Zipzip- Zipzip- elinden börek yiyecek :kusmuk: bırak yüzüne peçe örtmeyi kafasına poşet geçirse yine yemem :olamaz::KK70:

Öyle deme üzülüyor sonra corciye :olamaz: hem Zipzip- Zipzip- söz verdi mapısa düşünce börekleri mideye indirecek :süslü:

dün biraz televizyon arızası için baktım da statik elektrikten kaynaklanan biliyormuş telefonum manyetiği bozuluyormuş bu ara bende de çok elektrik var ondan mı oldu acabad aha aha aha aha
AhahahaA ya minik :D Seni de elektrik çarpıyor mu her yerden ?

AhahahaA ya minik :KK70: Seni de elektrik çarpıyor mu her yerden ?
benden herkese elektrik çarpıyor çocuklara falan dokunduğum zaman sürekli benden çocukları elektrik çarpıyor kocam elektrikçi ama bir fayda etmiyor hulahop çeviren emoji

benden herkese elektrik çarpıyor çocuklara falan dokunduğum zaman sürekli benden çocukları elektrik çarpıyor kocam elektrikçi ama bir fayda etmiyor hulahop çeviren emoji
Emojileri seslendiren yüce gönüllü minik :KK28:

Bendede aynı şak diye karşıdaki insanı çarpıyorum. :olamaz:

Günaydınlar nasıl oldu öksürüğün düzeldimi biraz.:KK36:

Zorla mapusa düşürcen beni :KK70::KK70:

Geleceksin kaçışın yok :KK56::olamaz:

Back