Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dün biraz televizyon arızası için baktım da statik elektrikten kaynaklanan biliyormuş telefonum manyetiği bozuluyormuş bu ara bende de çok elektrik var ondan mı oldu acabad aha aha aha aha
Corciyeyi Allah kahretmeye yemek yiyemez oldum öğleden beri bide Zipzip-
elinden börek yiyecek bırak yüzüne peçe örtmeyi kafasına poşet geçirse yine yemem
dün biraz televizyon arızası için baktım da statik elektrikten kaynaklanan biliyormuş telefonum manyetiği bozuluyormuş bu ara bende de çok elektrik var ondan mı oldu acabad aha aha aha aha
benden herkese elektrik çarpıyor çocuklara falan dokunduğum zaman sürekli benden çocukları elektrik çarpıyor kocam elektrikçi ama bir fayda etmiyor hulahop çeviren emoji
benden herkese elektrik çarpıyor çocuklara falan dokunduğum zaman sürekli benden çocukları elektrik çarpıyor kocam elektrikçi ama bir fayda etmiyor hulahop çeviren emoji