- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.578
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın pamuğumGünaydın :)
Günaydın can içim,merak ettim seniGünaydın pamuğum
dün biraz televizyon arızası için baktım da statik elektrikten kaynaklanan biliyormuş telefonum manyetiği bozuluyormuş bu ara bende de çok elektrik var ondan mı oldu acabad aha aha aha ahaGünaydın can içim,merak ettim seni
Gözümün önüne geldin bir anYandınız yine yandınız mikrofonla konuşarak yazıyorum diğer türlü çok zor oluyor emoji falan koyamam artık beklemeyin ha ha ha ha ha
AhahahaA ya minik Seni de elektrik çarpıyor mu her yerden ?dün biraz televizyon arızası için baktım da statik elektrikten kaynaklanan biliyormuş telefonum manyetiği bozuluyormuş bu ara bende de çok elektrik var ondan mı oldu acabad aha aha aha aha
Böyle daha çok yazıyorum elimle yazarken daha kısaydı yazdıklarımGözümün önüne geldin bir an
İyi hadi,konuşuyormuş gibin yaz pampaBöyle daha çok yazıyorum elimle yazarken daha kısaydı yazdıklarım
benden herkese elektrik çarpıyor çocuklara falan dokunduğum zaman sürekli benden çocukları elektrik çarpıyor kocam elektrikçi ama bir fayda etmiyor hulahop çeviren emojiAhahahaA ya minik Seni de elektrik çarpıyor mu her yerden ?
GünaydınGünaydınlar hanımlar
Emojileri seslendiren yüce gönüllü minikbenden herkese elektrik çarpıyor çocuklara falan dokunduğum zaman sürekli benden çocukları elektrik çarpıyor kocam elektrikçi ama bir fayda etmiyor hulahop çeviren emoji
Zorla mapusa düşürcen beniÖyle deme üzülüyor sonra corciye hem Zipzip- söz verdi mapısa düşünce börekleri mideye indirecek
benden herkese elektrik çarpıyor çocuklara falan dokunduğum zaman sürekli benden çocukları elektrik çarpıyor kocam elektrikçi ama bir fayda etmiyor hulahop çeviren emoji
Günaydın
Zorla mapusa düşürcen beni
Tamam cuma günü ban yiyelimGeleceksin kaçışın yok
Tamam cuma günü ban yiyelim
O gün cook yogun oluyorum o yüzdenHayırlı gün diyemi
O gün cook yogun oluyorum o yüzden