Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Sayılır Sağol canım gel beraber olsun menü şöyle tepsi böreği ,kuru patlıcan ve biber dolması ,un kurabiyesi,revani,mozaik pasta bide kara lahana yoğurlanıyor o ismini tam bilmiyorum
Ellerine sağlık canım bayıldım menüne hepsini çok severim kara lahana yogurtlaması hariç onu bilmiyorum ama görümcem sarmasını yapmış onu yemiştim sadece. Agız tadıyla yiyin inşallah :KK66:

Ellerine sağlık canım bayıldım menüne hepsini çok severim kara lahana yogurtlaması hariç onu bilmiyorum ama görümcem sarmasını yapmış onu yemiştim sadece. Agız tadıyla yiyin inşallah :KK66:
Mor lahana canım ya yanlış yazdım hani rendeliyorsun limon tuz ve süzme yoğur bildinmi

aynen artik gunduz gecem bura oldu:KK45:
Orası tartışmasız öyle :KK54:birde bizim zayıflama grubumuz varya işte ben @meryemozcan27 Meryem ablayı çağırdım geldi çok sevdi sonra gittik takımda konuştuk kızlarıda heveslendirdik bir bir buraya damlayacağız ,bağımlılık yaptı fena halde ama inşallah çağırdıklarım yarışıp bana rakip olmazlar :deli:

Orası tartışmasız öyle :KK54:birde bizim zayıflama grubumuz varya işte ben @meryemozcan27 Meryem ablayı çağırdım geldi çok sevdi sonra gittik takımda konuştuk kızlarıda heveslendirdik bir bir buraya damlayacağız ,bağımlılık yaptı fena halde ama inşallah çağırdıklarım yarışıp bana rakip olmazlar :deli:
iyy yapmisiniz zatii buralar cok sakindii biraz kalabaliklasiriz:KK70::KK70:
yarismaci olarakmi gelceniz seyirci olarakmi ha bileyimde ona gore rakip olcaz cunku:cool::KK70:

X