- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Smile Forever Valide Sultan 2. lik senin kaderin mi oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin ..evet ben atlattım artık onlar düşünsün :))Allah bağışlasın canım ikiz sizde olmamış ama torunlarda büyük ihtimal olabilir:)
İkiz büyütmek çok zor:)Amin ..evet ben atlattım artık onlar düşünsün :))
KV dem de öyle diyor benim ortanca ile küçüğün arasida 18 ay ikiz gibi buyuyorlarİkiz büyütmek çok zor:)
Ama iyi olmuş hepsi birden büyüyecek:)KV dem de öyle diyor benim ortanca ile küçüğün arasida 18 ay ikiz gibi buyuyorlar
Kader utansin ablaSmile Forever Valide Sultan 2. lik senin kaderin mi oldu
İnşallah :))Ama iyi olmuş hepsi birden büyüyecek:)
Talih birgün sanada gülecek elbet:)Kader utansin abla
Ucundan kaciriyorum bayadir, elbet yakalayacagimTalih birgün sanada gülecek elbet:)
Yaparız canım.merak etmeUcundan kaciriyorum bayadir, elbet yakalayacagim
O degil de, ben o kadar etiketi telefondan nasil yaparim diye dusunuyorum canim ablam,bal ablam,pamuk ablam, can ciger seker ablammm
Yaparız canım.merak etme
Noldu ki ????Burdayim deyip gidiyorum bunu bile zor yazdimgoze geldim
İyi akşamlar canımİyi aksamlar
Nasılsın canım napıyorsun .İyi akşamlar canım
Yarına misafirim var biraz hazırlık yaptım şimdide oturmuşum çekirdek çitliyorumNasılsın canım napıyorsun .
Katılıyorum bende canciğer kuzusarması ablam yemek topiklerinin gülü ablamızUcundan kaciriyorum bayadir, elbet yakalayacagim
O degil de, ben o kadar etiketi telefondan nasil yaparim diye dusunuyorum canim ablam,bal ablam,pamuk ablam, can ciger seker ablammm
Oo güzel seyler vardır şimdi .Afiyet olsun canımYarına misafirim var biraz hazırlık yaptım şimdide oturmuşum çekirdek çitliyorum
Sayılır Sağol canım gel beraber olsun menü şöyle tepsi böreği ,kuru patlıcan ve biber dolması ,un kurabiyesi,revani,mozaik pasta bide kara lahana yoğurlanıyor o ismini tam bilmiyorumOo güzel seyler vardır şimdi .Afiyet olsun canım