- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Bende öyle çocuklar uyudu oturuyorum:)Ben de iyiyim minnoşum Yatmadan bir bakayım dedim size:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle çocuklar uyudu oturuyorum:)Ben de iyiyim minnoşum Yatmadan bir bakayım dedim size:)
Kk nüfusu kaçEn fazla 1000 kişi kullanır zaten:)
Ay nebilim daha çok oy görmeyı planlamıstım herkes 2 oy verince :)750-800 kişi oy kullanmış:)Aktif ancak bu kadar üye olabilir:)
400bin vardır ama hepsi aktif değildir bence:)Kk nüfusu kaç
Bizimkiler daha yeni yattı:)Bende öyle çocuklar uyudu oturuyorum:)
Oda doğru 2 oy kullanıldı:)2 oy kullanıldığı dönemde 400 oy görmüştük:)Ay nebilim daha çok oy görmeyı planlamıstım herkes 2 oy verince :)
Oyy bayağı fazlaymış400bin vardır ama hepsi aktif değildir bence:)
1 saat oldu .Oğlum biraz daha erken yattı :)Yoksa sabah kalkamıyor:)Bizimkiler daha yeni yattı:)
Forum İstatistikleriBizimkiler daha yeni yattı:)
Küçüğüm erken de yatsa geç de yatsa okuldan gelir gelmez atıyor kendini yatağa uyuyor:)1 saat oldu .Oğlum biraz daha erken yattı :)Yoksa sabah kalkamıyor:)
Yok benimkiler uyumuyor:)Uyusalar akşam yatamazlar:)Oğlum aksine öğle sonu daha enerjik:)Küçüğüm erken de yatsa geç de yatsa okuldan gelir gelmez atıyor kendini yatağa uyuyor:)
Hiç kaale almamışlar bildirimi demek kiForum İstatistikleri
Konular:
893.557
Üyeler:
602.933 üye varmış:)
Toplam Albüm:
16056
Toplam Fotoğraf:
113991
Ama 2.üyelik,yıllardır gelmeyenler,reklamcılar vs...O kadarı aktif değildir:)Hiç kaale almamışlar bildirimi demek ki
Ben 1 saatlik uykuyla da olsam gündüz asla uyumam uyuyamam daha doğrusu:) Akşam olunca da erkenden pertYok benimkiler uyumuyor:)Uyusalar akşam yatamazlar:)Oğlum aksine öğle sonu daha enerjik:)
Onların dışında yine bayağı vardır ya Bazen beğeniler arasında da kayboluyor bildirimlerAma 2.üyelik,yıllardır gelmeyenler,reklamcılar vs...O kadarı aktif değildir:)
o dönemde yarışmaya katılım sayısı bu kadar var mıydı?Oda doğru 2 oy kullanıldı:)2 oy kullanıldığı dönemde 400 oy görmüştük:)
Bende uyuyamıyorum:)Ama gecede uykum gelmiyor:)Ben 1 saatlik uykuyla da olsam gündüz asla uyumam uyuyamam daha doğrusu:) Akşam olunca da erkenden pert
Aynen olabilir:)Onların dışında yine bayağı vardır ya Bazen beğeniler arasında da kayboluyor bildirimler
12 tarif katılmış:)o dönemde yarışmaya katılım sayısı bu kadar var mıydı?