Çok sağol canım,deneyeyim :)Ayva kabuğu,ıhlamur,zencefil,karanfil kaynatıp içsen öksürüğe çok iyi geliyo,sana da geçmiş olsun canım
Amin canımSaol canım benim inşallah iyileşiriz bir an önce
Miden bulanmazsa daha etkilisini söyleyim miktarları az tutuyorum, 1 çay kaşığı tereyağ ocakta eriyince 1 tatlı kaşığı pekmez koyup köpük köpük olana kadar bekletip sonra ilk sıcağı gidince içmek daha etkili canım mutlaka denemelisin tadı hiçte kötü değil ama kimisinin midesi bulanıyor.Çok sağol canım,deneyeyim :)
Afiyet olsun size de; )Sağol canım
Pırasayla makarna yaptım canım, yanına da yeşil salata:)
Sağol canımAfiyet olsun size de; )
Rüzgar gülü, sen misin
Eğer çok şekerli değilse deneyebilirim canım,öksürmekten bin kat iyidir. Sağolasın:)Miden bulanmazsa daha etkilisini söyleyim miktarları az tutuyorum, 1 çay kaşığı tereyağ ocakta eriyince 1 tatlı kaşığı pekmez koyup köpük köpük olana kadar bekletip sonra ilk sıcağı gidince içmek daha etkili canım mutlaka denemelisin tadı hiçte kötü değil ama kimisinin midesi bulanıyor.
Gecmisler olsun sen de mi hastasin?Eğer çok şekerli değilse deneyebilirim canım,öksürmekten bin kat iyidir. Sağolasın:)
Aynen ,ben de hastayımGecmisler olsun sen de mi hastasin?
Bu ara zikkimi :) azaltsan iyi olur bir de zencefil bal karisimi birebir..:)
Aa icen kimdi sabah konusmustuk ya benim aklimda sen kalmissin super tebrik ederim seni de:)Aynen ,ben de hastayımZikkimi birakali çok oldu,birakmasaydim yanmistim zaten
Özel kanalların hiçbirini izlemiyorum:)
İyi akşamlar abla
En güzeli kizlar♥ ben nadir bakarim tek olumca evde :)Tv hiç izlemiyorum . Ne dizi,ne programlar
Hayırlı aksamlar ❤Hayırlı akşamlar
Kuzuu nerelerdesin neler kacirdin nelerrHayırlı akşamlar
Naber zıpzıp, senin görünce küçük cocuk gibi yatak üstünde zıplayasım geliyorHayırlı aksamlar ❤
Noldu kız, neler kaçırdım. Gerçi kaçmaz olamazdı normaldeKuzuu nerelerdesin neler kacirdin nelerr
Iyi diyelim iyi olalım :))Sen nasılsın :)Naber zıpzıp, senin görünce küçük cocuk gibi yatak üstünde zıplayasım geliyor
Hadi herkes yatak üstüneIyi diyelim iyi olalım :))
Zıpzıp yapan avatarı kullanmıyorum neyseki
Cocukken bizde ne zıplardık yataklarda cocukluguma gidesim geldi