Maşallah kız, sen baya kuş eğitiyorsun. Ben elime falan alamıyorum yaaa. Bizimde vardı, malesef öldü : (Eki Görüntüle 2239725 Eki Görüntüle 2239726 benim bebegim konuştu kızlar askim derken duydum topla oynarken ilk kelimesi çıktı.
Büyük geçmiş olsun kuzum bunlar çok narin hassaslar kuzum ceyranda kalmistir usutmeye gelmez ölürler ben cam acarken bile kapatiyom uzerini busefee uzerine iyi düştüm bemdebende çok besledim kus hircin disi cikiyordu busefer ugurlu geldi bu:)Maşallah kız, sen baya kuş eğitiyorsun. Ben elime falan alamıyorum yaaa. Bizimde vardı, malesef öldü : (
İyiyim canım sağolNapim canım, ev işi çoluk cocuk,hastane işleri bitmiyor. Şimdi geldiler, çay demledim. Çocuklar uyudu, oturuyorum. Sen ne yapıyorsun :)
Simdi zıplasam annem deli misin derHadi herkes yatak üstünegerçi ben şu durumda zıplayamam
Bizim ev çok sıcak, klima çalışıyor yazın. Acaba o mu hasta etti :/Büyük geçmiş olsun kuzum bunlar çok narin hassaslar kuzum ceyranda kalmistir usutmeye gelmez ölürler ben cam acarken bile kapatiyom uzerini busefee uzerine iyi düştüm bemdebende çok besledim kus hircin disi cikiyordu busefer ugurlu geldi bu:)
Yaaa ne güzel daha cook kelimeler öğretirsin sen ona :))Eki Görüntüle 2239725 Eki Görüntüle 2239726 benim bebegim konuştu kızlar askim derken duydum topla oynarken ilk kelimesi çıktı.
Simdi zıplasam annem deli misin der
Sen de artık dogumdan sonra zıplarsın burda olursak hatırlatırım
Ellerine sağlık ablam:)Kızlar aşure yaptım gelin yiyelim
Birde çemen yaptım mutfaktan
Çıkamadım bu gün
Tamam hatırlatcambenim yerime oğlan zıplıyor zaten tamam hatırlat
Cok sicagada gelemezler klima carpmistir normal sicaklikda olcak kuzum.Bizim ev çok sıcak, klima çalışıyor yazın. Acaba o mu hasta etti :/
Annemmm dedirttiriyom:)))Yaaa ne güzel daha cook kelimeler öğretirsin sen ona :))
Tamam hatırlatcam
Ayyy maaallah bizim de vaardi geldiginde 2 aylikti adi cicikti bildigin konusturdukk :)Eki Görüntüle 2239725 Eki Görüntüle 2239726 benim bebegim konuştu kızlar askim derken duydum topla oynarken ilk kelimesi çıktı.
Kısa sürede onuda öğretirsin canım :))Cok sicagada gelemezler klima carpmistir normal sicaklikda olcak kuzum.
Annemmm dedirttiriyom:)))
Ya alisonca bide çok zor geliyor çocuk yetistirir gibi zor geliyor buda.Ayyy maaallah bizim de vaardi geldiginde 2 aylikti adi cicikti bildigin konusturdukk :)
Ama o da oldu yaaa sonra bidaha almadim.. kocamla kizim kiskaniyordu bildigin.. onla ilgilendigin gibi bizle ilgilenmiyorsun falan
Kismi felc olmus yavrum resmen nazar degdi cicike cok cana yakin cok tatliydi renkleri de cok guzeldi... hastaligindan sonra 5 gun yasadi..
Insallah kuzum sen naptin bakim.Kısa sürede onuda öğretirsin canım :))
Ne yapayım cay içiyorum tv ye bakıyorum öyle :))Insallah kuzum sen naptin bakim.
Telefonu bozuluyor muydu, bozuldu muydu bisiy olduydu sanki
Daha oda olsaydı daha cook konusurduk
Evet vedalaşıp gitti inşaallah geri gelirTelefonu bozuluyor muydu, bozuldu muydu bisiy olduydu sanki