- 16 Ağustos 2010
- 293.029
- 602.893
- 43
Pala bıyıklı ve çok yakuşuklu değil miEvlat edindim derim bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pala bıyıklı ve çok yakuşuklu değil miEvlat edindim derim bende
Aynen yaEvlat olsa sevilecek hali yok ama yerse
Yokluktan bunlar,pembik yaparim ben onuEvlat olsa sevilecek hali yok ama yerse
Olgunluk insandaki en güzel süsYok canım bizim sizden farkımız yok:)
Biyiklarini orerim kirmizi kurdele de takarimPala bıyıklı ve çok yakuşuklu değil mi
Daha çok gençsin bitanem senin corca hiç ihtiyacın yok:)Rabbim hayırlısı ile sağlıklı evlat nasip edecek inşaallahYokluktan bunlar,pembik yaparim ben onu
Teşekkür ederimBen siz gelmeden bir kaç ay önce albümünüze bakmıştım.Dikkatimi çekmiştiniz.Öğretmensiniz galiba:)Olgunluk insandaki en güzel süs
Misafirlerim var canım, fazla giremiyorum bu aralar. Ne haber ?
insallah ablaDaha çok gençsin bitanem senin corca hiç ihtiyacın yok:)Rabbim hayırlısı ile sağlıklı evlat nasip edecek inşaallah
Bide üste çık senden de ancak böyle çocuk olurdu de adam hiç sesini çıkaramadan otursun aşağıBiyiklarini orerim kirmizi kurdele de takarim
Kafada saç yok ancak bıyıkları örersinBiyiklarini orerim kirmizi kurdele de takarim
tamamBide üste çık senden de ancak böyle çocuk olurdu de adam hiç sesini çıkaramadan otursun aşağı
Evet o benim...ama birazcık daha inceTeşekkür ederimBen siz gelmeden bir kaç ay önce albümünüze bakmıştım.Dikkatimi çekmiştiniz.Öğretmensiniz galiba:)
Buraya gelince tekrra bakınca siz olduğunuzu farkettim:)
O biyiklara fonde cekerim,masa da yaparim oreririm de benKafada saç yok ancak bıyıkları örersin
Uyudu galiba cook uykum var diyordu :))Tenceresiz kaldim anne ben geldim sen yoksun:)Hani burası sana emanetti:)
Granül kahve için yazmistim :)Bana mi yazdin canim anlamadim
Merhaba canım ne yapıyorsun:)Misafirlerim var canım, fazla giremiyorum bu aralar. Ne haber ?
Diyete nerden bagladin onu cozemedimGranül kahve için yazmistim :)