Öğlen oğlumla kızları kursa bıraktık sonra biraz gezdik.Arkadaş aradı sonra ona gittim:)Yani bütün gn gezdim.Şimdi geldim buradayım:)Onayda konu var onu bekliyorumBen tüm gün burdaydim kimsecik yoktu akşama kimse sesini cikartmasin
Öğlen oğlumla kızları kursa bıraktık sonra biraz gezdik.Arkadaş aradı sonra ona gittim:)Yani bütün gn gezdim.Şimdi geldim buradayım:)Onayda konu var onu bekliyorum
Hoşgeldin meleğimÖğlen oğlumla kızları kursa bıraktık sonra biraz gezdik.Arkadaş aradı sonra ona gittim:)Yani bütün gn gezdim.Şimdi geldim buradayım:)Onayda konu var onu bekliyorum
Ona melek bana şişkoHoşgeldin meleğim
BenceeeeÖğlen oğlumla kızları kursa bıraktık sonra biraz gezdik.Arkadaş aradı sonra ona gittim:)Yani bütün gn gezdim.Şimdi geldim buradayım:)Onayda konu var onu bekliyorum
Ama o şişko değilkiii fitkerefit oOna melek bana şişko
Sen annenlerdemisin eşin nerde akşama kadar burdaymışsın wcyede mi gitmedin hiçYine kim yapmış yapacağını
Tartım bozuldu ama en fazla 78Ama o şişko değilkiii fitkerefit o
Sen kaç kilosun ona göre konuşcam
Dün akşam geldim annemden hatta gece eşim balığa gitti iki -3 bişey tutmuş getirme ver başkasına dedim tavaya döktüğün yağa değmez ins getirmezSen annenlerdemisin eşin nerde akşama kadar burdaymışsın wcyede mi gitmedin hiç
Anamda yedim içtim karpuzu yatırdım demezde tartım bozuk derTartım bozuldu ama en fazla 78
Deyhep mi yapmış ins o yapmıştır biz tembeller familyasının yüzü suyu hürmetine bir tembel öne çıksın
Sen Manisadamısın annen nerde kafa gitti benimDün akşam geldim annemden hatta gece eşim balığa gitti iki -3 bişey tutmuş getirme ver başkasına dedim tavaya döktüğün yağa değmez ins getirmez
Yok valla pili bitti hastayım zaten belki 78 den aşağı düşmüş olabilirimAnamda yedim içtim karpuzu yatırdım demezde tartım bozuk der
Annem Manisa merkez ben merkez de değilim canımın içi :))Sen Manisadamısın annen nerde kafa gitti benim
Ben yapayım mıDeyhep mi yapmış ins o yapmıştır biz tembeller familyasının yüzü suyu hürmetine bir tembel öne çıksın
Niye kıskanıyorsunOna melek bana şişko
Neden ondan şüphelendin:)