- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Yaptık canımKötü içerik yapmanız yeterli canlarım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptık canımKötü içerik yapmanız yeterli canlarım:)
Sigarayı da bıraktım halbuki amaÇok geçmiş olsun ,inatçı öksürük zor oluyor
Günaydın ablaGünaydın kızlar
Ben yapmadım Nasıl olsa yapılmıştır diye parmağımı yormayayım dedimYaptık canım
Yeni kategoriye sizde katılın görelim:)haha şaka mısın ? varoş varoş laf sokmalar.... du bakayım hangi çorbayı yapmışsın
O bi donem oyle devam ediyormus hatta daha cok oksuruyorsun.. vucuttan atmaya calisiyor iste canim.. nasil biraktin.. bir de ben birakabilsem keske.Sigarayı da bıraktım halbuki ama
Ne zaman bıraktın ?Sigarayı da bıraktım halbuki ama
Ahaha cevap vermeyin diyon :))Yeni kategoriye sizde katılın görelim:)
Sigarayı bırakınca daha çok öksürük oluyormuş, ciğerlerdeki birikmişler atılıyormuş:)Sigarayı da bıraktım halbuki ama
Sizin gibi boş vaktim yok. İki eğlenip gitcemYeni kategoriye sizde katılın görelim:)
Bende içiyorum ya hiç bırakmayıSigarayı bırakınca daha çok öksürük oluyormuş, ciğerlerdeki birikmişler atılıyormuş:)
Ben bırakamıyorum
2 ay,8 gün oldu Mutlu ve gururluyumPek sevdim o elmaları ben de :)Ne zaman bıraktın ?
Kazenin konusu vardı sigarayı bırakmaya dair,bırakana yeşil elma konduruyordu profiline ,yeşil elma boşa mı gitti
Onunla bizi bir mi tutuyon ,editör OAhaha cevap vermeyin diyon :))
Evet gördüm:)
Sigarayı da bıraktım halbuki ama
Ben yapmadım Nasıl olsa yapılmıştır diye parmağımı yormayayım dedim
Sizinle dalga geçmesine dayanamadım:)Ahaha cevap vermeyin diyon :))
Boş vaktiniz olmadığı için buradasınız değil miSizin gibi boş vaktim yok. İki eğlenip gitcem
2 ay,8 gün oldu Mutlu ve gururluyumPek sevdim o elmaları ben de :)
Günde 1 paket yetmemeye başlayınca bıraktım canım. Daha önce de 5 yıl bırakıp geri baslamistim. Ama bu sefer geri donuste yok inşallah.KOAH'tan korktum en çok. Nefes alamamaktan yaniO bi donem oyle devam ediyormus hatta daha cok oksuruyorsun.. vucuttan atmaya calisiyor iste canim.. nasil biraktin.. bir de ben birakabilsem keske.
Ahah o da bizim gibi bi insan degil mi.. editor lakin.. kapatamadi agzini isteOnunla bizi bir mi tutuyon ,editör O
Gerçi cevap veren için birşey farkeder mi bilmiyorum