Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
günaydın hanımlar,
oğlum ishal olmuş dünden beri bol bol su veriyorum haşlanmış patates, muz veriyorum sık sık emziriyorum geçmiyor doktora gitmem şart oldu galiba öyle mi dersiniz?:KK61:
Günlük ishal sayısı çok önemli doktor soracaktır gidince bildin olsun çok geçmiş olsun

günaydın hanımlar,
oğlum ishal olmuş dünden beri bol bol su veriyorum haşlanmış patates, muz veriyorum sık sık emziriyorum geçmiyor doktora gitmem şart oldu galiba öyle mi dersiniz?:KK61:

Günde kaç kere yapıyor oda önemli,en iyisi doktora gitmek daha detaylı bilgi verir.
Çok geçmiş olsun bu arada.

günaydın hanımlar,
Belki dokunan birşey olmuştur.Fazla olduysa ,dr suya katılan karışım veriyor ,sağlık ocağı yok mu yakınında?

Tamam abla iyi olmuş
Dışarıdaymış canım, gelince halleder:)
Klavye kahramanları işte:KK14:
Komplekslerini bu şekilde bastırmaya çalışıyorlar işte:işsiz:
günaydın hanımlar,
Geçmiş olsun canım, pirinç lapası da iyi gelir ama sen yine de götür canım doktora:KK200:

X