- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.710
Tamam abla iyi olmuşHer ikisi de var canım ben de, ama emimim kendisi teknolojinin t sini bilmiyordur. Kompleksli bir tip olduğu apaçık:)
Yazdım canım wpden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam abla iyi olmuşHer ikisi de var canım ben de, ama emimim kendisi teknolojinin t sini bilmiyordur. Kompleksli bir tip olduğu apaçık:)
Yazdım canım wpden
Taniyor musun deynep?Benim için değerli olmayan birinin ettiği hakaret sinirlendirmez beni
Klavye kahramanları işteHer ikisi de var canım ben de, ama emimim kendisi teknolojinin t sini bilmiyordur. Kompleksli bir tip olduğu apaçık:)
Ooh ne güzel benim oğlum sabahçı ortancada seneye basliycak inşallah anaokulunaEvet en büyük ortanca okulda şuan küçük evde canım
Yok canım ne tanıyacağım ,yani demek istedim ki sevdiğim biri hakaret etse sinirlenirimTaniyor musun deynep?
Aynen öyle.hımmm kesin öyledir !
Günlük ishal sayısı çok önemli doktor soracaktır gidince bildin olsun çok geçmiş olsungünaydın hanımlar,
oğlum ishal olmuş dünden beri bol bol su veriyorum haşlanmış patates, muz veriyorum sık sık emziriyorum geçmiyor doktora gitmem şart oldu galiba öyle mi dersiniz?
-VUSLAT- abla sende nevo nun numarası vardı değil mi özelden yazdım ama görmüyor sanırım
Taniyorsun da deger vermedigin gibi biri anladim. Ondan sordum..hani eski ya. Aynen dogru haklisin..Yok canım ne tanıyacağım ,yani demek istedim ki sevdiğim biri hakaret etse sinirlenirim
Geçmiş olsun bir götürün tahlil isteyebilirler.günaydın hanımlar,
oğlum ishal olmuş dünden beri bol bol su veriyorum haşlanmış patates, muz veriyorum sık sık emziriyorum geçmiyor doktora gitmem şart oldu galiba öyle mi dersiniz?
Kib günü bugünNoliii burda
Gordum bos verin herkes kendi seviyesini gosteriyor demeye geldim gidiyorumKib günü bugün
Kazen gelince ağzının payını verir nasıl olsaWt'den yazdım..
günaydın hanımlar,
Kazen gelince ağzının payını verir nasıl olsa
Belki dokunan birşey olmuştur.Fazla olduysa ,dr suya katılan karışım veriyor ,sağlık ocağı yok mu yakınında?günaydın hanımlar,
Gecmis olsun canimgünaydın hanımlar,
Dışarıdaymış canım, gelince halleder:)Tamam abla iyi olmuş
Komplekslerini bu şekilde bastırmaya çalışıyorlar işteKlavye kahramanları işte
Geçmiş olsun canım, pirinç lapası da iyi gelir ama sen yine de götür canım doktoragünaydın hanımlar,