Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nevo galiba yuksuk yine yapti yapacaginiikidir sansli corba seciliyo bi dahakine kimseye kaptirmam Yalniz kazanirsa kendim kadar sevinecegim 4-5 arkadas vardi onlardan biri de gurtmingotam
Nevo galiba yuksuk yine yapti yapacaginiikidir sansli corba seciliyo bi dahakine kimseye kaptirmam Yalniz kazanirsa kendim kadar sevinecegim 4-5 arkadas vardi onlardan biri de gurtmingotam
Teessüflerimi fışkırtırım size KK Bileydim erişteli mercimek yapardım Neyse olanla ölmüşe çare yok Ama gurtmingotam bildirimden sonra öne geçmiş,hiç değilse kaç yarışmadan sonra o alacak madalyayı ,onun sevincinden ,sonlarda olmak daha az koydu Gerçi minik ve Smile kaç gündür başlarda olduğundan yıkım olmuştur,Onlar için üzüldüm emme Ağlamıyom bee gözüme toz kaçtı Neyse kimsecikler de yok ,Çukuru izleyip yattılar ellam