Nerden tebelleş ettik bölüme eyy ruh aramızdaysan 3 kere falan vurma git gitSeni Jenna mı yaktı
Bildirim bizi vurduSelam kızlar oylama baya değişmiş en son baktığımdan çok farklı
Sıkıntı şu ki kereviz diyince yeni bi icatmış gibi insanın yüzüne bakan manavlar var burda o derece diyim sen anlaBen köyden bir sürü getirdim kereviz pırasa havuç, duruyor birseycik olmuyor
AldanmaBu bi işaret mi
Evet çok şaşırdım
Oylama nin böyle alaşağı edeceğini hiç düşünmezdimNerden tebelleş ettik bölüme eyy ruh aramızdaysan 3 kere falan vurma git git
Ama onlarda yarışıyor:)İlk sıralara bak en çok bilinen ve sevilen tarifler çok oy aldı:)Yani tatma imkanı olmadığı için mecburen sunuma bakılıyor:)Şu sunumdan bıktım tabagim örtüm yok yahu yemekler yarışsij birazda
Okuyunca canseverin aldanma çocuksu mahsun yüzüne şarkısı geldiAldanma
Ben naptım amaSeni Jenna mı yaktı
Senin tezin de curuduAma onlarda yarışıyor:)İlk sıralara bak en çok bilinen ve sevilen tarifler çok oy aldı:)Yani tatma imkanı olmadığı için mecburen sunuma bakılıyor:)
Beni saf dışı bırakmaya çalışıyorsunAldanma
Hiç sormaOylama nin böyle alaşağı edeceğini hiç düşünmezdim
Dişli rakipsin senden korktularBen naptım ama
Ben aliskinim ya kac kategoridir bildirime kadar iyi gidiyorum bildirimde puffff oluyorum
Sıkıntı şu ki kereviz diyince yeni bi icatmış gibi insanın yüzüne bakan manavlar var burda o derece diyim sen anla
Uyumadılar mı hala ?: DOkuyunca canseverin aldanma çocuksu mahsun yüzüne şarkısı geldituvalette soylemeyeyim carpilirim
Ben onu özelden oyalalayayin katılım sonuna kadarDişli rakipsin senden korktular
Yok nerdeeeee baha oğul son ödevleri yapıyorlar :/Uyumadılar mı hala ?: D
Sevmiyolla beniDişli rakipsin senden korktular