- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Yok aslında çürümedi.Yüksük çorbasını ve ayran aşını bilindik diye önerdim ve şuan ilk 2 delerSenin tezin de curudu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok aslında çürümedi.Yüksük çorbasını ve ayran aşını bilindik diye önerdim ve şuan ilk 2 delerSenin tezin de curudu
Ben bundan sonra bildirim e kadar gelmeyeceğimBen aliskinim ya kac kategoridir bildirime kadar iyi gidiyorum bildirimde puffff oluyorum
Ben seviyorum yetmez miSevmiyolla beni
Allahtan onu ilk baktığımda buldum hemde kimseye sorupta nereçkaaaa demelere maruz kalmadan
Bende bir kere greçka aramıştım, 2016 da diyet grubundan bir hatun demişti de meraktan ara ara herkes tuhaf tuhaf bakıyordu
Bizde biraz rahat ederizBen bundan sonra bildirim e kadar gelmeyeceğim
Diren Minik Elbet uyuyacaklarYok nerdeeeee baha oğul son ödevleri yapıyorlar :/
GidiyorumBizde biraz rahat ederiz
Ahahahaha ahDiren Minik Elbet uyuyacaklar
Yok şimdilik kal muhtacız sanaKırmıız kart mı yedim oyun dışına çıkayım mı
Kız sen en son wcdeydin hâlâ çıkmadın mı kaç saat olduOkuyunca canseverin aldanma çocuksu mahsun yüzüne şarkısı geldi tuvalette soylemeyeyim carpilirim
A aa olur mu Nevoşun kafa karıştırmalarına karşı uyarıyorum ben sadeceBeni saf dışı bırakmaya çalışıyorsun
Ben napiyim üşenmedim suplamı bile ördüm bida bida nerden buleyimŞu sunumdan bıktım tabagim örtüm yok yahu yemekler yarışsij birazda
Yetmez olur mu ? :)))Ben seviyorum yetmez mi
Tamam sana güveçte menemen yapıyımYer sofrası olsun bağdaş kurup oturmak istiyorum
Müslüm Gürsesin kemiklerini sızlatma o şarki Müslüm babanınOkuyunca canseverin aldanma çocuksu mahsun yüzüne şarkısı geldi tuvalette soylemeyeyim carpilirim
Kaşarlı olsunTamam sana güveçte menemen yapıyım
Bu neeO kapıdan çıkarsan gelemezsinKapı bırası
Eki Görüntüle 2239367
Yetmez olur mu ? :)))
Gitmek isteyeni bu kapıdan uğurluyoruzBu nee
Karadeniz'in hangi şehri acaba ?O kapıdan çıkarsan gelemezsinKapı burası
Eki Görüntüle 2239367