- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Tamam kalsın ilerki dönemlerde lazım olabilirŞu an 10 paket vardır evde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam kalsın ilerki dönemlerde lazım olabilirŞu an 10 paket vardır evde
Ben ikimizden de çok umutluydum oysaki ilk beş diyordum :/ nasıp değilmiş ama yüksük haketmedi değil yaniHadi yeni kategoriye gecelim, buda bitti benim icin
Aynen söylememKiz Allah aşkına nevrosun tek vereceği kopya yenilebiliyordur bu kadar
Bana bile söylemiyor, ben yanı ben 20 küsur beraber sırt sırta yarışan arkadaşı
Ne yapıyım pankekmi sucuklu yumurtamıGörmem lazım:)
O sebepten bulunca bir aylık stokluyodumKargoyla yollayalım, mübarek bozulmuyorda zaten
Patates ve et yedikleri için sebzenin olmayışını dert etmiyolar arada biz kaynıyozAllah yardımcınız olsun. Orda sebze bulmak zormuş malesef. Bende urfadayım
Bilindik bir tarif yine aynı süslü bir sunumla oylar dahada artacak:)Gelip gidip o 5 oyda takılı kalıyorum, Allahtan bu kategori yıkıldı da rahatladım az
Kahvaltıya mı çağırıyorsunNe yapıyım pankekmi sucuklu yumurtamı
En çok patates yetiştiği için olabilir mi:)O sebepten bulunca bir aylık stokluyodum
Patates ve et yedikleri için sebzenin olmayışını dert etmiyolar arada biz kaynıyoz
Aynen canımO sebepten bulunca bir aylık stokluyodum
Patates ve et yedikleri için sebzenin olmayışını dert etmiyolar arada biz kaynıyoz
Tamam kalsın ilerki dönemlerde lazım olabilir
Evet kırmızı pötükareli örtü alcam senin için yer sofrasımı olsun masamıKahvaltıya mı çağırıyorsun
Şu sunumdan bıktım tabagim örtüm yok yahu yemekler yarışsij birazdaBilindik bir tarif yine aynı süslü bir sunumla oylar dahada artacak:)
Ben köyden bir sürü getirdim kereviz pırasa havuç, duruyor birseycik olmuyorO sebepten
Bu bi işaret miEn çok patates yetiştiği için olabilir mi:)
Ama çok güzel baklava ve su böreği yapıyorlar
Yer sofrası olsun bağdaş kurup oturmak istiyorumEvet kırmızı pötükareli örtü alcam senin için yer sofrasımı olsun masamı
Bursa'lı dayanışmasıBir gülmek aldı beni Jenna16 sana oy verenlerin nickinde 16 var bende 45 mı yazsam
Kırmıız kart mı yedim oyun dışına çıkayım mı
Hayirlisi olsun, cok sevindim kazanmasinaBen ikimizden de çok umutluydum oysaki ilk beş diyordum :/ nasıp değilmiş ama yüksük haketmedi değil yani
Herkesin emeğine sağlık benim için bittiği için yarışma şimdiden iyi dileklerimi sunayım gurtmingotam nevresim gelirse @azerinnn gibi baharı bekle