- 16 Ağustos 2010
- 293.073
- 602.984
- 43
Bu kategoriye katılmayacaksın zaten:)Evet evet erken, ben biraz kilo vereyim bende katılmak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kategoriye katılmayacaksın zaten:)Evet evet erken, ben biraz kilo vereyim bende katılmak istiyorum
11 oy aldın daha ne istiyorsun 5 i geçtin:)Nevros pırasa benim psikolojimi bozdu, 5 oy sendromuna yakalandim
Yok kimse bir yere kaçamaz.Hatta kategori gelince katılan sayısı artabilir:)biraz daha vermezsen hepimiz meraktan çatlayacağız yarışacak kimse kalmayacak
Erzurum ağız tadıyla diyet bile yapamadım bi kereviz için bütün Erzurum'u alt üst ediyodum inan
Kek kategorisini daha yeni yaptıkSeferi sayılıyorsun birşey olmaz yersin
Kek veya pasta mı yoksa Bütün hepsini söyledik zaten bunlardan biridir ama hangisi
tatlı mı tuzlu mu? bari onu söyleYok kimse bir yere kaçamaz.Hatta kategori gelince katılan sayısı artabilir:)
Bu yeni kategoriye ipucumu :)) hamur isi pogaca flnmi, ipucu olmaya calismis sankiLunya soldan sağa 16 harfli sağdan sola 18 harfli yeniyor.Tuz,şeker ne istersen koyabilirsin.Anladın sen onu
Ben de şaşırdım bu kadar beklemiyordum, 10 küsürlerde kalırım dedim en fazlaGeçen kategori aldığım oyun 4 katı
Söylersem hemen anlarsınız:)tatlı mı tuzlu mu? bari onu söyle
Yok canım Lunya ile takılıyoruz:)Ama olabilirde:)Bu yeni kategoriye ipucumu :)) hamur isi pogaca flnmi, ipucu olmaya calismis sanki
Msjlar cok ipucu sandim,malum bu yaris bitti bize atladim hemenYok canım Lunya ile takılıyoruz:)Ama olabilirde:)
Makarna o zaman Makarnayla bozdum kafayı Yakınlarda yapılmayan o varKek kategorisini daha yeni yaptık
Makarnaları stoklayın o zaman:)Makarna o zaman Makarnayla bozdum kafayı Yakınlarda yapılmayan o var
Allah yardımcınız olsun. Orda sebze bulmak zormuş malesef. Bende urfadayımOoo abla sorulur mu çok severim yapmayı üç aydır afilli şeyler denemeyi bırakmıştım ama yavaştan başlıyorum takımım duymasında
Erzurum ağız tadıyla diyet bile yapamadım bi kereviz için bütün Erzurum'u alt üst ediyodum inan
Şu an 10 paket vardır evdeMakarnaları stoklayın o zaman:)
Sen beni nasıl unutursunO her kimse, unuttum
Seni Jenna mı yaktıKomşumun eşi kolunu kırmıştı ona geçmiş olsuna gittik geldik :) naparsınız 43 olmuşum 5. Falan olurum heralde Ayran aşı yaktın beni
Kiz Allah aşkına nevrosun tek vereceği kopya yenilebiliyordur bu kadarBu yeni kategoriye ipucumu :)) hamur isi pogaca flnmi, ipucu olmaya calismis sanki
Gelip gidip o 5 oyda takılı kalıyorum, Allahtan bu kategori yıkıldı da rahatladım az11 oy aldın daha ne istiyorsun 5 i geçtin:)