Kahvaltı sofralarıİpuçlarını doğru toplayın bulacaksınız
Ooo abla sorulur muMutfak ile aran nasıl yemek,pasta,börek vs yapar mısın?
Nerdesin, bende aynı mahrumiyet bölgesindeyim. Sardalyeyi hamsi diye satıyorlar
gerçekten çekim işi insanı oyalıyor
Makarna, el açması tatlı, pilav, hımm başka başkaaaaİpuçlarını doğru toplayın bulacaksınız
Vuslatın oylari=(lunyanin oylari×2)+10Yine sonlardayım ben
Ben koymuyorum , ha birde mayaya koyarım ben şekerle tuzBen her şeye koyarım
Sanmam onu yakinlarda yaptik, en az 1 sene gecmesi lazim kategori ustunden yanlis bilmiyorsamKurabiye hem tatlı hem tuzlu oluyor
Diyetteyim yanına tatlı ,kek falan yapma sakın sadece mantı yerimSen yola çık, ben gelene kadar yaparım sana
Benden sağlıklı ipucu alamazsınız ondan boşverin:)Her mesajini tekrar tekrar inceliyorum, dedektif tutacagim artik ya, samanlikta igne aratiyon bize
Görmem lazım:)Ben yaparım fena değil :))
Bence onun için erken:)Kahvaltı sofraları
Yok canım :)
Vuslatın oylari=(lunyanin oylari×2)+10
Denklemi kurdum, sonucu sen bul
Ben koymuyorum , ha birde mayaya koyarım ben şekerle tuz
Evet evet erken, ben biraz kilo vereyim bende katılmak istiyorumBence onun için erken:)
Tamam o zaman mutlaka katılırsın:)Ooo abla sorulur muçok severim yapmayı üç aydır afilli şeyler denemeyi bırakmıştım ama yavaştan başlıyorum takımım duymasında
Erzurum ağız tadıyla diyet bile yapamadım bi kereviz için bütün Erzurum'u alt üst ediyodum inan
Geçen kategori aldığım oyun 4 katı20 oy fark birşey değil
Neyse gelsin koyacakmıyız koymayacak mıyız göreceğiz:)Yanılıyor olabilirim tarife bakmam lazımVuslatın oylari=(lunyanin oylari×2)+10
Denklemi kurdum, sonucu sen bul
Ben koymuyorum , ha birde mayaya koyarım ben şekerle tuz
biraz daha vermezsen hepimiz meraktan çatlayacağız yarışacak kimse kalmayacakYok canım :)
Seferi sayılıyorsun birşey olmaz yersinDiyetteyim yanına tatlı ,kek falan yapma sakın sadece mantı yerim