Canom beni kırmayacak ona özel yumurta nasıl kırılır kategorisi yapacağım.Yani sadece onu yapabildiği için değil resim çekmesi kolay olsun diye
Mutfak ile aran nasıl yemek,pasta,börek vs yapar mısın?Aman dur yapma deniz ürünü olmasın mahrumiyet bölgesindeyim sanki ben burda hamsiyi zor buluyorum
Heee tamam ozaman ben de az çok fikir edineyim ki katılmaya cesaretim olsun
Olsun ne yapalım bizde yakasını bırakırız:)
Demek öyle yapıyormuş
Çok iyiyim canım sonuncu olarak başladımcanım nasılsın, ilk yarışmam nasıl geçiyor, bundan sonra hep bizimlesin değil mi
Vuslatım biz senlen hep sonulardaydık, bu sefer beni nasıl bıraktın
Yok anlamadım, tuz şeker bende birtek zeytinyaglilarla , pastalara giriyorLunya soldan sağa 16 harfli sağdan sola 18 harfli yeniyor.Tuz,şeker ne istersen koyabilirsin.Anladın sen onu
Nerdesin, bende aynı mahrumiyet bölgesindeyim. Sardalyeyi hamsi diye satıyorlarAman dur yapma deniz ürünü olmasın mahrumiyet bölgesindeyim sanki ben burda hamsiyi zor buluyorum
Heee tamam ozaman ben de az çok fikir edineyim ki katılmaya cesaretim olsun
Olsun ne yapalım bizde yakasını bırakırız:)
Geçen kategori 5 oy almıştım, 5 oyu geçersen 1.gibi sevin canımÇok iyiyim canım sonuncu olarak başladım
Şaka bir yana iyiyim artık burdayım yeni kategoriyi heyecanla bekliyorum
Devrelerimi yaktın Nevoş 5 kere okudum yorumuLunya soldan sağa 16 harfli sağdan sola 18 harfli yeniyor.Tuz,şeker ne istersen koyabilirsin.Anladın sen onu
Yine sonlardayım bencanım nasılsın, ilk yarışmam nasıl geçiyor, bundan sonra hep bizimlesin değil mi
Vuslatım biz senlen hep sonulardaydık, bu sefer beni nasıl bıraktın
Diye diye oldurucaz zorlaTüm gün makarna deyip durduk
Kız sen hâlâ orda mısın
Ben her şeye koyarımYok anlamadım, tuz şeker bende birtek zeytinyaglilarla , pastalara giriyor
Devrelerimi yaktın Nevoş 5 kere okudum yorumu
Yine sonlardayım ben
Diye diye oldurucaz zorla
Kız sen hâlâ orda mısın
İpuçlarını doğru toplayın bulacaksınızDevrelerimi yaktın Nevoş 5 kere okudum yorumu
Yine sonlardayım ben
Kız sen hâlâ orda mısın
40 kere söylemeye az kaldı benceDevrelerimi yaktın Nevoş 5 kere okudum yorumu
Yine sonlardayım ben
Kız sen hâlâ orda mısın
Mantı ?İpuçlarını doğru toplayın bulacaksınız
Sen yola çık, ben gelene kadar yaparım sanaTamam sen yap ben geleceğim.Kategoriye uymazsa karnımız doymuş olur
Sütlü tatlılar mi yoksaİpuçlarını doğru toplayın bulacaksınız
Her mesajini tekrar tekrar inceliyorum, dedektif tutacagim artik ya, samanlikta igne aratiyon bizeİpuçlarını doğru toplayın bulacaksınız
Ben yaparım fena değil :))Mutfak ile aran nasıl yemek,pasta,börek vs yapar mısın?