- 16 Ağustos 2010
- 293.074
- 602.989
- 43
Evet olabilir ama hangisi veya başka bir şey mi acabaDeniz ürünleri yada makarna yada sütlü tatlı olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet olabilir ama hangisi veya başka bir şey mi acabaDeniz ürünleri yada makarna yada sütlü tatlı olabilir
Hayırlı akşamlar canımHayırlı akşamlar
Noluyoruz ne de anlaştık NevoşTamam o zaman anlaştık:)
Herkesi ikna ettin, bir cano kaldıAman boşver bende okumadım bugünCanom sen ne zaman yarışmaya katılacaksın.Vallahi gözümde kalacak:)
İyi akşamlar Bazılarımız için bitti
NevrossssHoşgeldin bidenem
Sen bize mantı yapacaktınAdresimi veriyorum not alHayırlı akşamlar canım
Noluyoruz ne de anlaştık Nevoş
Çok aydınlatıcı bir cevaptı canım, bu gece bir düşüneyimEvet olabilir ama hangisi veya başka bir şey mi acaba
Onuda birgün edeceğimHerkesi ikna ettin, bir cano kaldı
Rica ederim ne demekÇok aydınlatıcı bir cevaptı canım, bu gece bir düşüneyim
Pek zannetmiyorumOnuda birgün edeceğim
Rica ederim ne demek
Lunya soldan sağa 16 harfli sağdan sola 18 harfli yeniyor.Tuz,şeker ne istersen koyabilirsin.Anladın sen onuNevrossss
Bana birşey söyleyecektin hani 3 gün sonrası falan, anladın beni
Aynen öyle oluyor :))Bu oyuna dadanmasi benim işime yaradi :)))))
canım nasılsın, ilk yarışmam nasıl geçiyor, bundan sonra hep bizimlesin değil miİyi akşamlar canim
Hayırlı akşamlar canım
Tüm gün makarna deyip durdukMakarna diye yırtınıyorum burada görsene beniiii
Canom beni kırmayacak ona özel yumurta nasıl kırılır kategorisi yapacağım.Yani sadece onu yapabildiği için değil resim çekmesi kolay olsun diyePek zannetmiyorum
Dedin ya makarna diyeBen öyle bir şey söylemedim. -VUSLAT- ile sohbet ediyorduk:)
Adrese gerek yok kendin gel ellerimle yediririm ben sana minnoşumSen bize mantı yapacaktınAdresimi veriyorum not al
Aman dur yapma deniz ürünü olmasın mahrumiyet bölgesindeyim sanki ben burda hamsiyi zor buluyorumDeniz ürünleri yada makarna yada sütlü tatlı olabilir
Heee tamam ozaman ben de az çok fikir edineyim ki katılmaya cesaretim olsunYok canım bitmedi.Ama 1. az çok belli olduğu için diğerleri için bitmiş sayılıyor ve yeni kategoride ne yapacağız diye sohbete başlıyoruz:)
Tamam sen yap ben geleceğim.Kategoriye uymazsa karnımız doymuş olurDedin ya makarna diye
Adrese gerek yok kendin gel ellerimle yediririm ben sana minnoşum