- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.776
- 27
Bu oyuna dadanmasi benim işime yaradi :)))))Yap bi orta sen de En guzeli,adamlar mesgul olunca gelmek daha kolay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu oyuna dadanmasi benim işime yaradi :)))))Yap bi orta sen de En guzeli,adamlar mesgul olunca gelmek daha kolay
Çok sağol canım,sayende oldu Tamamdır :)
Eşine ihtiyacın olmayabilir boşa nazlanmaÖnden bi hazirlik edeydim kendimi ahaha bakalim adami ikna edecez canim cekti diye diye et ürünü olursa:))
Ama el açması isterim yapabilir misinSen hamur açabiliyor musunMakarna diye yırtınıyorum burada görsene beniiii
Açtığım mantıları unuttun herhalde rabia01 mi kaçtı içine yoksaAma el açması isterim yapabilir misinSen hamur açabiliyor musun
Makarnamiii yoksammm:)))Eşine ihtiyacın olmayabilir boşa nazlanma
Takibindeyim Bursa'lım
İyi akşamlar Bazılarımız için bittiİyi akşamlar kızlaar geçmiş yapamadım inanılmaz çoktu sayfalar yarışma bitti mi anlamadım sanki yeni kategoriden bahsediliyor
Tamam o zaman anlaştık:)Açtığım mantıları unuttun herhalde rabia01 mi kaçtı içine yoksa
Hoşgeldin bidenemHayırlı akşamlar
Aman boşver bende okumadım bugünCanom sen ne zaman yarışmaya katılacaksın.Vallahi gözümde kalacak:)Valla ben de gecmisi okuyamiyorumm 350 400 mesaj diyor her defasinda :)) istediginiz kadar atabilirsiniz arkamdan
İyi akşamlar Bazılarımız için bitti
Deniz ürünleri yada makarna yada sütlü tatlı olabilirGelelim yeni kategoriye
Sizce ne olur dökülün bakalım
Yok canım bitmedi.Ama 1. az çok belli olduğu için diğerleri için bitmiş sayılıyor ve yeni kategoride ne yapacağız diye sohbete başlıyoruz:)İyi akşamlar kızlaar geçmiş yapamadım inanılmaz çoktu sayfalar yarışma bitti mi anlamadım sanki yeni kategoriden bahsediliyor
İyi akşamlar canimHayırlı akşamlar