- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Ben de şaşırdımEyvahhh
Yoo gördüm geldiğiniArkamdan mı konuşuluyor (Recep İvedik timsali )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de şaşırdımEyvahhh
Yoo gördüm geldiğiniArkamdan mı konuşuluyor (Recep İvedik timsali )
Ben de yoktum bugün pek,geleni yolladım yoksaBen
Bir gittim benim oylarimi geride birakmissiniz gelene göstermediniz mı toyga burda ona vereceksin deyiiii
Dedikodu yapmadık ki yoklugunu hissettikDedikodu mı yapmışlar oysaki ben kimseyi konuşmiyorum ardından
Öc alıyorsun zaaarrrr gidiyorum hihhhhBen de şaşırdım
Yoo gördüm geldiğini
Bak birde ilk 3 teydik keşke kazeni etiketlemeseydiim ilk 5 garantiydiTenceresiz kaldim anne sana yetişmişim neredeyse
Gel gel gitme ÖdeştikÖc alıyorsun zaaarrrr gidiyorum hihhhh
O zaman vuslat kendini göstermiş demek ki toyga nin sahibi yok bağa geligelin demiştir kesinBen de yoktum bugün pek,geleni yolladım yoksa
Etiket niye yapıldı ki?Bak birde ilk 3 teydik keşke kazeni etiketlemeseydiim ilk 5 garantiydi
Eşim evde WC den yazıyorumGel gel gitme Ödeştik
Bildirim i kazen gönderiyor önce ben yaptım sonra nevreste tabi beni takmadiEtiket niye yapıldı ki?
Şahane oy aldın ama maşallahO zaman vuslat kendini göstermiş demek ki toyga nin sahibi yok bağa geligelin demiştir kesin
Uyutta gelEşim evde WC den yazıyorum
koptumBildirim i kazen gönderiyor önce ben yaptım sonra nevreste tabi beni takmadi
Ben de o zaman 8.sıradaydım şimdi çiçek bamyayla 9.luğu paylaşıyorumBak birde ilk 3 teydik keşke kazeni etiketlemeseydiim ilk 5 garantiydi
Sende beni geçtin asıl sana maşallahŞahane oy aldın ama maşallah
Tahminlerimi seninle paylaşırım ama kimseye söylemezsenAfiyet olsun işkembe düşmüş aşağı yüksük valide kapışıyor hadi biz diğer kategoriyi düşünelim
Uykusu yok bugün üstüne ben yorgunum :/Uyutta gel
Tamam özelden yazışak en güzellerin biz kapalim kimseye soylemeyelim bir de Jenna ya söyleyeyimTahminlerimi seninle paylaşırım ama kimseye söylemezsen
Sana versin oyunuNe farkı hangi farkBeni alıntılayıp @HE ye ne göndermesi yapıyorsun