- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.761
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım. Sen nasılsın, iyi misin? Konunu ara sıra takip ediyorum. Çok güzel, pozitif bir enerji yakalamışsınız maşallahÇok çok geçmiş olsun canımm. İnşallah birdahaki sefere yaparsın
Bunlara söyleme bana demiştin içinde un var diyeYeni kategoride belli olduAma ipucu yok
Un yok unsuz yapılıyorBunlara söyleme bana demiştin içinde un var diye
Bana de nevros katılımıyım kimseye çaktırmam bizim hatunlar hariçYeni kategoride belli olduAma ipucu yok
Tamam sana söyleyeceğim kimseye söylemeAma akşam özel ipuçları paylaşacağım kaçırmaBana de nevros katılımıyım kimseye çaktırmam bizim hatunlar hariç
TamamTamam sana söyleyeceğim kimseye söylemeAma akşam özel ipuçları paylaşacağım kaçırma
İnşaallah canım benim
15 e çıkmışım
Bakalım ne çıkacakYeni kategoride belli olduAma ipucu yok
İyiyim Allaha şükür canım .Çok teşekkür ederim canım. Sen nasılsın, iyi misin? Konunu ara sıra takip ediyorum. Çok güzel, pozitif bir enerji yakalamışsınız maşallah
Bakalim ne diyecek canm bizide bilgilendir gecmis olsuevlaefe Valla öyle bişey söylemedi canım kalbe baktı hafif ne bişey görünüyor dedi valla panik atak olsa derdi ben öncedende gittim bişey cıkmamıstı. nebileyim nabzın çok hızlı atıyor dedi hapı kullanıp bi gideyim bakalım .
Sanaloc diye bir hap verdi canım netten bakmak istersen şikayetlerime uyuyor okudumda
Bana da söyle ben de katılmıcamTamam sana söyleyeceğim kimseye söylemeAma akşam özel ipuçları paylaşacağım kaçırma
Amiin inşallah olacakİyiyim Allaha şükür canım .
Gerçekten güzel denk geldik kızlarla :)
Allahın izniyle birde hepsi gebe olsa keyfımıze deycek yok :)