- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
T Tatlianne20 Şefaatçin olsun meleğin İnşaAllah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ilk dört düşündüğüm valide, yüksük, toyga, arabaşı ydi, dedim bunlar ilk dördü alır, ayranaşı eklendiğinde ilk dördü zorlar demistim. Bana sürpriz işkembe olduBence valide alır 1.liği
Teşekkür ederimellerine sağlık . ben de seçtim . laz olarak çok severim . bayılırım.
İşkembe bana da sürpriz olduBenim ilk dört düşündüğüm valide, yüksük, toyga, arabaşı ydi, dedim bunlar ilk dördü alır, ayranaşı eklendiğinde ilk dördü zorlar demistim. Bana sürpriz işkembe oldu
Kız hamile mi, yoksa bizim bura mi öyle düşünüyor baktım görmedim ona göre bende tebrik edeyimT Tatlianne20 Şefaatçin olsun meleğin İnşaAllah canım
yaa hiç haberim yoktu çok üzüldüm bilmeden de pot kırdım sanırım kusura bakma T Tatlianne20 Rabbim sana şefaatçi eylesin yavrunu en kısa zamanda tekrar kucağını doldursunyok cnm ya o bebegini kaybeti 3 4 ay once simdi arastiriliyor neden vefat ettigi( Allah rahmet etsin melegimize
yaşın mı? doğum günün şey olsun kutlu20 oldum
Gezmeye gitmiştim vallaha 377 mesaj var maşallah
Ben de bilmiyorum ki:)Kız hamile mi, yoksa bizim bura mi öyle düşünüyor baktım görmedim ona göre bende tebrik edeyim
Ahahhj Ah keşke yaşım olsayaşın mı? doğum günün şey olsun kutlu
20li yaşlar en güzel yaşlar sanırımBen de bilmiyorum ki:)
Ahahhj Ah keşke yaşım olsa
yöresel adana çorbası o nasıl dehşet sunumdur o biberler off off off diyorum
toyga çorbasındaki etler beni bitirdi.
oylarım size kızlr vatana millete hayırlı olsun. her zamanki gibi tek tek baktım ve şuan hangisini canım istediyse onlara verdim oyumu.
herkesin eline emeğine sağlık.hepsi birbirinde güzel
24 sonrası evet20li yaşlar en güzel yaşlar sanırım
öncesi ergenlik oluyor sanırım24 sonrası evet
28 yaşına girdim, mutsuzum24 sonrası evet
Gebeliği boyunca hep sorunluydu doğum yaptı fakat nasibi yokmuş o meleğin bu kirli dünyada .. Tertemiz geri gitti Rabbine kavuştu..Kız hamile mi, yoksa bizim bura mi öyle düşünüyor baktım görmedim ona göre bende tebrik edeyim
YaniBenim kız 20 yaşında hâlâ çocuk gibi:)öncesi ergenlik oluyor sanırım
Kınıyorum seni28 yaşına girdim, mutsuzum
Teşekkür ederiz :)Yarışmacılara başarılar dilerim, hepsi muhteşem görünüyor, ellerine emeklerine sağlık herkesin.
Zor oldu ama 2 tane seçtim, bol şans.
Tesekkur ederizYapanlarin ellerine saglik
Oyumu ayran asi corbasi ile valide sultan corbasina kullandim
Herkese basarilar dilerim