- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Bize daha bildirim gelmedi :)))Evet ablacım bildirim mesajı geldi:)
Nevreste, Ödüllü Yöresel Çorbalar yarışmamızda oyunuzu kullandınız mı ? Hadi oyunuzu kullanın lütfen
Ama oyumu kullandım :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bize daha bildirim gelmedi :)))Evet ablacım bildirim mesajı geldi:)
Nevreste, Ödüllü Yöresel Çorbalar yarışmamızda oyunuzu kullandınız mı ? Hadi oyunuzu kullanın lütfen
Geçen Kazen yazmıştı.Üyelik tarihine göre sırayla bildirim geliyormuş.Ben senden 6 yıl önce üye olmuşum:)Bize daha bildirim gelmedi :)))
Ama oyumu kullandım :))
Yok canım böyle kalacak:)Nevreste şu bağlığı yeşil yapsak oylama yazsak olmazmı sürekli dikkatimi çekiyor takıntı oldu en beğendiğiniz yöresel çorba hangis? Yazısında sondaki i olmayışıda
Aksama anca gelir bildirimGeçen Kazen yazmıştı.Üyelik tarihine göre sırayla bildirim geliyormuş.Ben senden 6 yıl önde üye olmuşum:)
NedenkiYok canım böyle kalacak:)
2 saat sürüyormuş:)Aşağı yukarı diyelim:)Aksama anca gelir bildirim
Niye daha önce üye olmadıysam
Böyle uygun bulduk:)Nedenki
Bulduk dediğine göre tamamBöyle uygun bulduk:)
Gecde olsa kesfettim ya önemli olan o :)))2 saat sürüyormuş:)Aşağı yukarı diyelim:)
Yani ben bile çok geç kalmışım sen daha geç:)
İsim vardı azıcık yaptım geldim birazdan makina çalıştırmak lazım :)Tenceresiz kaldim anne nereye kayboldun
SansTenceresiz kaldim anne sen gittin bildirimler geliyor kuzum :)
Çok çok geçmiş olsun canımm. İnşallah birdahaki sefere yaparsınBen oy veremiyorum, canım çekiyor hepsini ya karnım tokken girip tarifleri inceleyebilirsem öyle oy vereceğim, yoksa sadece görsele gidecek oyum ki hepsi süper olmuş, nasıl olacsk bilmiyorum
Katılmayı çok istemiştim bu yarışmada. Geçen sefer Çorbalar kategorisinde birinci olduğum için bu sefer de katılmayı özellikle çok istiyordum. Ne zamandır katılamadığım için geri dönüş olur dedim. Hatta bu sefer Beyranı ben kapmıştım H E ama kuzucuk rahatsızlanınca üst üste, yapmak nasip olmadı...
Tüm arkadaşlara başarılar diliyorum