- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.784
Tam minciklamq zamanı abla ya çok tatlı oluyorlar o zamanTorun 7.5 aylık oldu teyzesi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam minciklamq zamanı abla ya çok tatlı oluyorlar o zamanTorun 7.5 aylık oldu teyzesi.
Sen yoksun hayırdir ?Rica ederim canimmm cok severim bu corbayi eline saglik
Afiyet olsun canım cook güzel acıktım
Canım sen yazınca baktımRica ederim canimmm cok severim bu corbayi eline saglik
Yok ben yay burcuyum Aslan burcu 23 senelik arkadaşım var ve en iyi anlaştığım burç aslanEvet sende mi :))
Afiyet olsun canım:)
Kahvaltı yapmadın mıAfiyet olsun canım cook güzel acıktım
Bende akrep ile anlaşamıyorum genelde anlasirim herkes le yükselen kova eşimden kova :))Canım sen yazınca baktım
Teşekkür ederim canım benim
Yok ben yay burcuyum Aslan burcu 23 senelik arkadaşım var ve en iyi anlaştığım burç aslan
AmannnnTenceresiz kaldim anne sayfaları dolduruyorsun yine zılgıtı yiyecen
Yapmadım ama az sonra yapacagım :))Kahvaltı yapmadın mı
Evett genç kalalımGünaydın canısı,hoş buldum sağol..
Günaydınlar,iyiyim sağol sen nasılsın
Aynen genç kalalım ki gençlere taş çıkartalım
Bizim kuşak genelde öyledir:))
Bende erken yaptım aslında :)) geç kalıyordum hep biraz oynayonca açıldım acıktımYapmadım ama az sonra yapacagım :))
Bugün biraz geciktim :))
Benim yükselenim de yayBende akrep ile anlaşamıyorum genelde anlasirim herkes le yükselen kova eşimden kova :))
DiyosuuunnAmannnn
Benim oğlanala aynı yaştasınAğustos ta 29 olacağım abla :))
Nevommm bana yaz okusunlar ne işleri var zaten gelip gidiyorlar oylama için dediBenim yükselenim de yay
Diyosuuunn
:)) Benden büyük ablam var annem daha hızlıymisBenim oğlanala aynı yaştasın
Sabah sabah ne oyunuBende erken yaptım aslında :)) geç kalıyordum hep biraz oynayonca açıldım acıktım
Ben buradayken yaz da yokken yazmaNevommm bana yaz okusunlar ne işleri var zaten gelip gidiyorlar oylama için dedi