53 olması lazım, eşim ayarlıyor. Her oda yanıyor, evde büyük. Allahtan sıcak iklimi olan biyerde yaşıyoruz.Kuzum sizde çock var .
Kaçta yanıyor ?
Bizde çocuk yokya ben en düşülte yakıyodum . Battanıyyele takılıyorız . 2 gündür eşim hasta olcam diye 70 yatmıs . Ben yine arada gidip düşürüyorum
Amin canım. Çarşamba gidiyorlar zaten. Gitsem doktor ne verecek ki.Allah kolaylık versin canım kendine dikkat et
Doktora gitseydin belki uygun bir şeyler yapılırdı:)
Ama öyle olunca daha iyi oluyor kese yapmak nefes tutuyorlar bazen kuvetin içinde ben gideyim biri boğulmadan
Hepsi mi gidiyor:)53 olması lazım, eşim ayarlıyor. Her oda yanıyor, evde büyük. Allahtan sıcak iklimi olan biyerde yaşıyoruz.
Sen nasılsın ? Bebiş nasıl
Amin canım. Çarşamba gidiyorlar zaten. Gitsem doktor ne verecek ki.Eşimde görevde dün gece den beri. Şimdi yolda, 2 gibi anca gelir.
Hangi bebişSen nasılsın ? Bebiş nasıl
Bebil nasıl bilmiyorum53 olması lazım, eşim ayarlıyor. Her oda yanıyor, evde büyük. Allahtan sıcak iklimi olan biyerde yaşıyoruz.
Sen nasılsın ? Bebiş nasıl
Amin canım. Çarşamba gidiyorlar zaten. Gitsem doktor ne verecek ki.Eşimde görevde dün gece den beri. Şimdi yolda, 2 gibi anca gelir.
Hangi bebiş
haklisin nevoşum saniyede 5 msj doluyoİşte biz buradayken bakıp gelme gibi bir lüksünüz yok okuyup yazacaksanız hep burada kalacaksınız
Yok görümcem ve kızı gidiyorHepsi mi gidiyor:)
Yatıp dinlen diyeceğim oda zordur
Beni soruyorHangi bebiş
Hoşbuldumm canımmKuzucum, hoş geldin
kalp atışlarını duyarsın inşallah bu sefer. Zaten günün çoktan geçti, belli olur artık. Saglıkla kucağına alırsın inşallahBebil nasıl bilmiyorum
Kan testi veya doktora henuz gitmedim :))
Ağrım sızım bişeyim yok .
Haftaya pazartesi ilk defa doktora gidicek bakalım rabbım ne derse o olcak :)
Hamilr oldugumu buraya girmesem bide arada eşim hatırlatmasa hatırlamıcam
AnaaaBebil nasıl bilmiyorum
5+3 şuan :)kalp atışlarını duyarsın inşallah bu sefer. Zaten günün çoktan geçti, belli olur artık. Saglıkla kucağına alırsın inşallah:)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,gözün aydın.Bebil nasıl bilmiyorum
Sağol canım amin. Kanser öğrendiğimiz de 4 evre idi.Başınız sağ olsun canım, mekanı cennet olsun. Rabbim sizlere sabır versin
Rahatsızlığı neydi ?