Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Artık benim için çok geç :KK70:
Yetişemedim. Vazgeçirebilirdim belki :işsiz:

İlahi abla hızını alamadın demi :KK70::KK70::KK70:
Lili verene kadar ne çektik. Aynısını o da yaşayacak gönlüm razı değil...beni tanımıyor da...her şeyi göze aldım yazdım valla...Bana bak sakin yapayim deme...daha yeni kek yedin.

Kaçış yok birken iki oldunuz :KK17: Yemek sayfasında bile ağız tadıyla bişey yedirmiyolar :63:
Karbonhidratlilara hayır. :KK49:Nevresteyi de yürekten alkisliyorum sağduyulu tarafına hayran kaldım.

Elhan Elhan hele söyle ikinci oyunu hangi çorbaya verdin :deli:
Sayfa kaptanımız da belirtmiş ezogelin çorbası ...Başında Antep yazıyordu ya taş da kaynatsalar verirdim oyumu:KK73:

Tabi canım ne zannettin.Burası yemek bölümü diye bol keseden her şeyi yiyeceksiniz mi zannettiniz:KK45:
Sonra kilo alır hemen gidersiniz dengelememiz lazım:KK70:
Haklısın :KK68:

Dayanamadım valla burda minik meleklerim ,sonra instaya girdim keşfette demet akalın paylaşmış helvasini onu gördüm aaa dedim yeter aklımda duracagina midem de dursun:KK6:
Kukrim midende uslu uslu dursa iyi de....sağa sola gezmeye çıkarlarsa o kötü canım. Göz görüp gönül katlanacak kıvama gelmeliyiz. Çok şükür az yemişsin.

Ezogeline vermiş:sus:Antep'ten vazgeçmiyor:)
:21: Ezoooo:eğlence:

Afiyet bal şeker olsun ne diyelim:)
Kalkarsın 3 mil leslie yaparsın hepsi gider:spor::deli:
Yarını da kaçamaksiz geçirirse bir seycik kalmaz.

Desene Ondan bana ilerde oy çıkmaz :lülülü:
Zor canım. :KK53:

Antep mutfağından yemek yapman lazım o zaman oy garanti:)
İçli köfte öğrenirse belki verebilirim. :KK14:

Yetişemedim. Vazgeçirebilirdim belki :işsiz:

Lili verene kadar ne çektik. Aynısını o da yaşayacak gönlüm razı değil...beni tanımıyor da...her şeyi göze aldım yazdım valla...Bana bak sakin yapayim deme...daha yeni kek yedin.

Karbonhidratlilara hayır. :KK49:Nevresteyi de yürekten alkisliyorum sağduyulu tarafına hayran kaldım.

Sayfa kaptanımız da belirtmiş ezogelin çorbası ...Başında Antep yazıyordu ya taş da kaynatsalar verirdim oyumu:KK73:

Haklısın :KK68:

Kukrim midende uslu uslu dursa iyi de....sağa sola gezmeye çıkarlarsa o kötü canım. Göz görüp gönül katlanacak kıvama gelmeliyiz. Çok şükür az yemişsin.

:21: Ezoooo:eğlence:

Yarını da kaçamaksiz geçirirse bir seycik kalmaz.

Zor canım. :KK53:

İçli köfte öğrenirse belki verebilirim. :KK14:
Bakalım göreceğiz içli köfte yapmayı biliyor mu:)

X