- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.990
Olmayım nolcakki iyi bir kadın olamadım Allaha da hakkıyla kul olamadım pro olmasam ne olacakki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmayım nolcakki iyi bir kadın olamadım Allaha da hakkıyla kul olamadım pro olmasam ne olacakki
O malum arkadaş kendisi oluyor :))Hadi ya
Hamarat hatunsun vesselamGideyim akşam yemeğini yapayım ben yarının yemeğine hazırlık yaptım
Öyle mi diyorsunBenle takılınca oluyor genelde
Sopa istiyorsunÇıkacağım seninle bunu sonra konuşalım.Olmayım nolcakki iyi bir kadın olamadım Allaha da hakkıyla kul olamadım pro olmasam ne olacakki
Öyle mi diyorsun
Sabah da sen vardın simdide varsın bilemedim
noldu ki?BunalgülOlmayım nolcakki iyi bir kadın olamadım Allaha da hakkıyla kul olamadım pro olmasam ne olacakki
Olmazsa Jennanın yerine o beklesin yemek yarışmalarında pro olcam diyeDöndüğünde Minik 1. olmuyormuş
Sağol canımHamarat hatunsun vesselam
hesabı kapatırım sorun yoksa nasıl açacağım orası sorunDöndüğünde Minik 1. olmuyormuş
Sen de sağol canım :)Sağol canım
Tenceresiz kaldim anne biraz az yazar bizimde kafamız rahatlarOlmazsa Jennanın yerine o beklesin yemek yarışmalarında pro olcam diye
Aman sen dur,proluk lazım degil banahesabı kapatırım sorun yoksa nasıl açacağım orası sorun
Elhamdülillah saksı değil bu kafaKafa zehir maşallah
İnşallah canımTamam anlaştık yaza inşaAllah :)
Parlak plan 2Olmazsa Jennanın yerine o beklesin yemek yarışmalarında pro olcam diye
Tenceresiz kaldim anne biraz az yazar bizimde kafamız rahatlar
Ben buralardayım bide oralarda Allaha emanet olSopa istiyorsunÇıkacağım seninle bunu sonra konuşalım.
Ayyy yaaaAman sen dur,proluk lazım degil bana