- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.806
Öyle deme amaBenim de inan. Şans asla bana gülmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle deme amaBenim de inan. Şans asla bana gülmez
Mimliyim ben ailede.Annem bile kabul etti yani,o dereceÖyle deme ama
Oooo ben sayfa sayfa gezerim gelin bakın diyeEt yemekleri ben kuzu kol yaptım ilk yarismamdi çok görüntüleme olmuş kazen abi herkese proluk verdi ama bana da biri hediye ettiği için bir kaç gün öncesinden olmuştum zaten
Doğrudur canım:)Et yemekleri ben kuzu kol yaptım ilk yarismamdi çok görüntüleme olmuş kazen abi herkese proluk verdi ama bana da biri hediye ettiği için bir kaç gün öncesinden olmuştum zaten
Seyyyy eeee eee eBen bir sorayım:)
Geliriz nadirende olsa Konya ya:)Oh iyi bunamamışım .keşke burada olsaydınya tanışırdık
Tamam işte bende ilk dakika yazarımİlk dakika karda Alman lazım önemli tarifler elden gidiyeahhh
Çorbalar gibi çok sıcaktır buranın sakinleri:)Çorbaların kalorilerinden mi nedir girer girmez farklı bir enerji hissettim. Meğerse buranın sakinlerindenmiş o farklılık çok memnun oldum gerçekten vesile olanlar sağ olsun.
Banada şanslısın derler ama ben öyle düşünmüyorum şanslı olsam adamimla evlenmezdimMimliyim ben ailede.Annem bile kabul etti yani,o derece
Ağlama minik üyeliğimi kapattırcam gelmicem desin sanada proluğunu versin 1 hafta sonra gelsin 1. Olduysa proda olur nasıl planBenim de inan. Şans asla bana gülmez
Kız delimisin isterim tabi buyur gel valla diyorumGeliriz nadirende olsa Konya ya:)
oğlum biraz daha büyüsün inşaAllah istersen Allah izin verirse misafirliğe gelirim sana
Ben tam tersi işte Tam bedeviiiiBanada şanslısın derler ama ben öyle düşünmüyorum şanslı olsam adamimla evlenmezdim
Evet çok konuşuyorsun unutmuşum bir an : pTamam işte bende ilk dakika yazarım
Zaten 13-14 saat burdayım
Son sayfada bi alıntı yaparken orda yine iki sayfa beliriyoSon sayfaya gelebildim
Ben bunu hiç görmedimAğlama minik üyeliğimi kapattırcam gelmicem desin sanada proluğunu versin 1 hafta sonra gelsin 1. Olduysa proda olur nasıl plan
Nevreste ablamda bana verdi ne hava atıyon daaaa
Bu kategori pro olmayanda çokmuş fazla tutar şimdi prolukKombo yapalım ,dua edelim
Aynen öyle oluyorSon sayfada bi alıntı yaparken orda yine iki sayfa beliriyo