Evet Nevrestecim....Antebin yerlisiyim. Çankırı geliniyim.Antepli misiniz ben Antep'te yaşıyorum:)
Ben 3-5 şehir gezdiğim için mutlaka bir ortak nokta buluyorum:)
Lisabella arkamda oyu bana verdiAtalım siteden
Tamam burdayım zaten kacmıyorum ilk günden alıcam tarifimi :)))Tamam kaçmak yok
Oh iyi bunamamışım .keşke burada olsaydınya tanışırdıkAynen :)
Bu ayda öyle bir sürpriz olsun ,çok amin :))Yarışmaya katılanlara canım:)
Yani geçen en az 4 veya 5 defa katılana verildi.Bazen sürpriz yapılıyor herkese veriliyor:)
Hayırlı olsun canım:)
Tanıdık kimse olmasa bile mutlaka kaynaşırdın canım bizim takımda çok iyidir:)Maşaallah hepimizin çenesi düşük:)
Ya hangisi hatırlamıyorum Gezegenfeza çok istiyordu pro üye olmak ,o sebeple yarışmaya katıldı ve katıldığı ay herkese pro üyelik verildi.Şans meselesi:)
Ben varsam öyle bir sürpriz olmuyor kısmetim kapalıBu ayda öyle bir sürpriz olsun ,çok amin :))
İlk dakika karda Alman lazım önemli tarifler elden gidiyeahhhTamam burdayım zaten kacmıyorum ilk günden alıcam tarifimi :)))
Yok canım herkes bana soruyor ben uygun bulursam veya kimse yapmıyorsa tamam yapabilirsin diyorum:)Nasıl yahu kafam karıştı yemek tariflerini kendimiz seçmiyoz mubenim devreler yandı onca mesaja yetişeceğim diye
Nasıl yahu kafam karıştı yemek tariflerini kendimiz seçmiyoz mubenim devreler yandı onca mesaja yetişeceğim diye
Benim de inan. Şans asla bana gülmezBen varsam öyle bir sürpriz olmuyor kısmetim kapalı
Et yemekleri ben kuzu kol yaptım ilk yarismamdi çok görüntüleme olmuş kazen abi herkese proluk verdi ama bana da biri hediye ettiği için bir kaç gün öncesinden olmuştum zatenYa hangisi hatırlamıyorum Gezegenfeza çok istiyordu pro üye olmak ,o sebeple yarışmaya katıldı ve katıldığı ay herkese pro üyelik verildi.Şans meselesi:)
Kombo yapalım ,dua edelim
Bende 10 yıldır Gaziantep'te yaşıyorum.Buralı oldum sayılır.Yemeklerinize çok aşinayım:)Evet Nevrestecim....Antebin yerlisiyim. Çankırı geliniyim.
Nevreste ablamda bana verdi ne hava atıyon daaaaLisabella arkamda oyu bana verdi
Çorbaların kalorilerinden mi nedir girer girmez farklı bir enerji hissettim. Meğerse buranın sakinlerindenmiş o farklılıkHayırlı olsun canım:)
Tanıdık kimse olmasa bile mutlaka kaynaşırdın canım bizim takımda çok iyidir:)Maşaallah hepimizin çenesi düşük:)
Ben bir sorayım:)Lisabella arkamda oyu bana verdi