- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.776
- 27
İbretlik ya ahahahahah
Aşotu bulursan dene canım:)Bende aslen erzurumNevreste ablam memleketimin yemegi hic yemedim ama:))
Profilinde 2 veya 3 görünüyor:)Diğer üyelikler buna dahil değildir:)
Malzeme işini sen halledersin "canım çok çekti" diyerek yolunu bulmuşsun zatenElimde malzeme oldukca firsat buldukca varimm:)))
Antepli misiniz ben Antep'te yaşıyorum:)Mikropsun senolmazsa olmaz faydalı mikroplar var ya sen de benim canım. Çorbalar enfes. Antep yuvalamasi hiç yedin mi....muhteşem ötesi.....zaten biz Antepliler ona çorba demeyiz ....
Kacırdım deseneKeşke yazsaydın yapılmayan kolay çorba vardı:)
Sen olabilir misinKim yapıyor bunu
Müebbet diyete mahkum olacak
Valla taktı bugün tek konusan benim kendi hiç konusmadı
Benimde çenem düşük problem değilÇenesi düşük bir üyeyi çağırdılar ....malesef olan oldu
Sahimi kız yeminle hatırlamıyorum tövbe bismillahDuydun konuştuk yaben ilçedeyim dedim hatta :45;
Hoşun ötesinde hoş buldum gerçekten.İyiyim canım teşekkür ederim hoşgeldin:)
Estağfurullah canım gel her zaman beklerim.Yarışmaya katılman şart değil sohbete bile dahil olabilirsin:)Bizde diyette yaparız,yemekte yaparız.Her telden sohbet ederiz:)
Çok konuşulsaydi ilk yarışmada aliridmYani çok konuşana mı yoksa her kategoriye katılanamı verildi ona göre çocuğu sürekli uyuma moduna alıp burdan çıkmayacağımda
Sıkıyosa ilgilensin
Mesela bu yazdığını da kızların alıntılarında gördüm o derece hızlılar
Yemedim bebişim bi gün senin elinden yeriz inşallah
Bitmiyorduuuu
Gördünmü bak abla ben biliyorum kimi kimle tanıştıracağımıAntepli misiniz ben Antep'te yaşıyorum:)
Boşa yavruya işkence etme diyosunÇok konuşulsaydi ilk yarışmada aliridm