- 2 Aralık 2015
- 31.457
- 104.978
Doğurduğuna göre bol bol çorba yersin sütünün olması içinDogurduysak yarismalara donebiliriz demek ama yoresel corbalar bana gore degil
Gerçi pizza böreği gibi orjinal tarif bulursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğurduğuna göre bol bol çorba yersin sütünün olması içinDogurduysak yarismalara donebiliriz demek ama yoresel corbalar bana gore degil
Doğuranları karıştırmayalım:)Doğurduğuna göre bol bol çorba yersin sütünün olması için
Gerçi pizza böreği gibi orjinal tarif bulursun
Allah size bağışlasın canım vatana millete hayırlı bir evlat salih bir kul olsun inşaallahDoğum yaptım bebeğim çok iyi 2450 gr doğdu sapsarı bir oğlum oldu çok tatlı teyzesi ama benim çok ağrım var 2 doktor girdi Doğuma biri Prof. Du. Doktorumun eşi... bi sorun yok şükür allah herkesten razı olsun
doğuran doğuranaDoğuranları karıştırmayalım:)
Hani isim ,şehir ,bitki oynayınca o harften şehir bulamazsın da ülke adı yazarsın ya ,onun gibi birşey senin dediğin
MaşaAllah gülüm çok sevindim çok şükür Rabbimize Hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin MevlamızDoğum yaptım bebeğim çok iyi 2450 gr doğdu sapsarı bir oğlum oldu çok tatlı teyzesi ama benim çok ağrım var 2 doktor girdi Doğuma biri Prof. Du. Doktorumun eşi... bi sorun yok şükür allah herkesten razı olsun
Yaaa o künefeyi ye o kadar gözyaşı boşa gitmesinHepinizden allah razı olsun desteğiniz ve dualarınız için ağrılarım hafifledi çok şükür daha iyiyim. Açılmam arttığı için acil alındım sezeryana genel oldum bu sefer çok kötüydü künefeee diye sayıklamışım videolarım çok komik. Eşimden dün künefe istemiştim sonra gitmeye erindim getirmedi bana künefe diye nasıl ağlamışım
En alasını kaptıHani isim ,şehir ,bitki oynayınca o harften şehir bulamazsın da ülke adı yazarsın ya ,onun gibi birşey senin dediğin
Koca Türkiye'de canım çorbaları bulamadın da yaban ellere mi gittin
Ama aramızda kalsın yöreselde Azeri mutfağını kabul etmişlerdi ,o zaman Fransa'yı da kabul etsinler değil mi?
Ama o zaman da Dünya Mutfağına girer bu çorba
Hem Azerbeycanla kardeş ülkeyiz,Fransa öyle mi?
Hem neden tımanının rengini nickin yaptın?
Yuvarlana yuvarlana gelecekmiş okudumEn alasını kaptı
Yasmin'de tek olsun dediTez yukarıda tek oy hakkı olsun diyenlerin kellesi vurula
1 oy alacağız diye oturma organımızı yırtıyoruz burada
Yok öyle demedim fransız mutfağından türk mutfağına döndü ve en güzellerinden birini kaptı.Yuvarlana yuvarlana gelecekmiş okudum
Sizinkiler ala değil ,güzel değil,boşuna yapacaksınız mı demek istiyorsun
Güzel olması için bizimde mi dönüş yapmamız gerekiyor,onu mu demek istiyorsun?Yok öyle demedim fransız mutfağından türk mutfağına döndü ve en güzellerinden birini kaptı.
Evet öyle dedimGüzel olması için bizimde mi dönüş yapmamız gerekiyor,onu mu demek istiyorsun?
Makyajkolik te tek olsun demiş,tembel Sinem de (yarışmaya katılmaya üşendiği gibi oy vermeye de üşeniyor demek ki)Hadi Makyajkolik geçmişi okumuyor da ,Yasmin görürse mesajı yandım anamm,şaka yaptım şakaYasmin'de tek olsun dedi
Oda pek okumuyor rahat olHaklısın Sinem demek oy veremeyede üşeniyorMakyajkolik te tek olsun demiş,tembel Sinem de (yarışmaya katılmaya üşendiği gibi oy vermeye de üşeniyor demek ki)Hadi Makyajkolik geçmişi okumuyor da ,Yasmin görürse mesajı yandım anamm,şaka yaptım şaka
Gozunaydin canım Allah analı babalı büyütsünHepinizden allah razı olsun desteğiniz ve dualarınız için ağrılarım hafifledi çok şükür daha iyiyim. Açılmam arttığı için acil alındım sezeryana genel oldum bu sefer çok kötüydü künefeee diye sayıklamışım videolarım çok komik. Eşimden dün künefe istemiştim sonra gitmeye erindim getirmedi bana künefe diye nasıl ağlamışım