Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Doğum yaptım bebeğim çok iyi 2450 gr doğdu sapsarı bir oğlum oldu çok tatlı teyzesi ama benim çok ağrım var 2 doktor girdi Doğuma biri Prof. Du. Doktorumun eşi... bi sorun yok şükür allah herkesten razı olsun
Allah size bağışlasın canım vatana millete hayırlı bir evlat salih bir kul olsun inşaallah:dua::anne:

deynepnaz deynepnaz N Nana @Smile Forever
fransız soğan çorbası hakkında ne dusunuyorsunuz? :KK70:
Hani isim ,şehir ,bitki oynayınca o harften şehir bulamazsın da ülke adı yazarsın ya ,onun gibi birşey senin dediğin :KK53:
Koca Türkiye'de canım çorbaları bulamadın da yaban ellere mi gittin :duduk:

Ama aramızda kalsın yöreselde Azeri mutfağını kabul etmişlerdi ,o zaman Fransa'yı da kabul etsinler değil mi?:sus:

Ama o zaman da Dünya Mutfağına girer bu çorba:confused:

Hem Azerbeycanla kardeş ülkeyiz,Fransa öyle mi?:confused:

Hem neden tımanının rengini nickin yaptın?:KK53:

Son düzenleme:
Doğum yaptım bebeğim çok iyi 2450 gr doğdu sapsarı bir oğlum oldu çok tatlı teyzesi ama benim çok ağrım var 2 doktor girdi Doğuma biri Prof. Du. Doktorumun eşi... bi sorun yok şükür allah herkesten razı olsun
MaşaAllah gülüm çok sevindim çok şükür Rabbimize Hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Mevlamız :KK15:

Hepinizden allah razı olsun desteğiniz ve dualarınız için ağrılarım hafifledi çok şükür daha iyiyim. Açılmam arttığı için acil alındım sezeryana genel oldum bu sefer çok kötüydü künefeee diye sayıklamışım videolarım çok komik. Eşimden dün künefe istemiştim sonra gitmeye erindim getirmedi bana künefe diye nasıl ağlamışım

Hepinizden allah razı olsun desteğiniz ve dualarınız için ağrılarım hafifledi çok şükür daha iyiyim. Açılmam arttığı için acil alındım sezeryana genel oldum bu sefer çok kötüydü künefeee diye sayıklamışım videolarım çok komik. Eşimden dün künefe istemiştim sonra gitmeye erindim getirmedi bana künefe diye nasıl ağlamışım
Yaaa :KK70: :KK70: o künefeyi ye o kadar gözyaşı boşa gitmesin

Hani isim ,şehir ,bitki oynayınca o harften şehir bulamazsın da ülke adı yazarsın ya ,onun gibi birşey senin dediğin :KK53:
Koca Türkiye'de canım çorbaları bulamadın da yaban ellere mi gittin :duduk:

Ama aramızda kalsın yöreselde Azeri mutfağını kabul etmişlerdi ,o zaman Fransa'yı da kabul etsinler değil mi?:sus:

Ama o zaman da Dünya Mutfağına girer bu çorba:confused:

Hem Azerbeycanla kardeş ülkeyiz,Fransa öyle mi?:confused:

Hem neden tımanının rengini nickin yaptın?:KK53:
En alasını kaptı:halay:

Makyajkolik te tek olsun demiş,tembel Sinem de (yarışmaya katılmaya üşendiği gibi oy vermeye de üşeniyor demek ki:skandal:)Hadi Makyajkolik geçmişi okumuyor da ,Yasmin görürse mesajı yandım anamm:skandal:,şaka yaptım şaka :KK45:
Oda pek okumuyor rahat ol:KK70:Haklısın Sinem demek oy veremeyede üşeniyor:skandal::KK70:

Gozunaydin canım Allah analı babalı büyütsün :emir_bebek:

X