- 16 Ağustos 2010
- 292.934
- 602.671
- 43
Oda öğrensinVallahi bildin.Kocama sorsan bilmezdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oda öğrensinVallahi bildin.Kocama sorsan bilmezdi
Ben onu en baştan sahibine biçmiştimMousem bozulmuş ,ne zormuş parmaklayarak yazmak Nevreste demek benim kara lahanayı başkasına verdin ,tuzak kurdun bana
Doğum yaptım bebeğim çok iyi 2450 gr doğdu sapsarı bir oğlum oldu çok tatlı teyzesi ama benim çok ağrım var 2 doktor girdi Doğuma biri Prof. Du. Doktorumun eşi... bi sorun yok şükür allah herkesten razı olsunervanazlim nasılsın bir değişiklik var mı?
Çok şükür canım çok ama çok sevindimHayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallahSende çabucak iyileşirsin inşallahDoğum yaptım bebeğim çok iyi 2450 gr doğdu sapsarı bir oğlum oldu çok tatlı teyzesi ama benim çok ağrım var 2 doktor girdi Doğuma biri Prof. Du. Doktorumun eşi... bi sorun yok şükür allah herkesten razı olsun
Tebrik ederim canim, Allah bagislasin Allah anali babali buyutsun. Sende tez zamanda toparlanirsin insallahDoğum yaptım bebeğim çok iyi 2450 gr doğdu sapsarı bir oğlum oldu çok tatlı teyzesi ama benim çok ağrım var 2 doktor girdi Doğuma biri Prof. Du. Doktorumun eşi... bi sorun yok şükür allah herkesten razı olsun
O kadar yazisiyoruz profilde beni de mi tanımıyorsun Chessvalla ben de en son patatesliyle simitli arasında kaldım, bi an simitlinin kokusu burnuma geldi ona oy verdim:) ben kimseyi tanımadığımdan gayet objektif oy veriyorum
O kadar yazisiyoruz profilde beni de mi tanımıyorsun Chessvalla ben de en son patatesliyle simitli arasında kaldım, bi an simitlinin kokusu burnuma geldi ona oy verdim:) ben kimseyi tanımadığımdan gayet objektif oy veriyorum
Hayırlı olsun canım benim, Rabbim güzel ömür biçsin inşallahDoğum yaptım bebeğim çok iyi 2450 gr doğdu sapsarı bir oğlum oldu çok tatlı teyzesi ama benim çok ağrım var 2 doktor girdi Doğuma biri Prof. Du. Doktorumun eşi... bi sorun yok şükür allah herkesten razı olsun
Hayırlı olsun canım benimDogurduysak yarismalara donebiliriz demek ama yoresel corbalar bana gore degil
Hayırlı olsun canım benimDogurduysak yarismalara donebiliriz demek ama yoresel corbalar bana gore degil
Doğum yaptım bebeğim çok iyi 2450 gr doğdu sapsarı bir oğlum oldu çok tatlı teyzesi ama benim çok ağrım var 2 doktor girdi Doğuma biri Prof. Du. Doktorumun eşi... bi sorun yok şükür allah herkesten razı olsun
bakalim ufakliktan firsat bulabilirsekHayırlı olsun canım benim
Niye öyle söylüyorsun belki bildiğin yöresel çorbalar vardır:)
Hayırlısı canım:)Tarifi yapmadan bana bildiriyorsunuz bilgin olsun:)bakalim ufakliktan firsat bulabilirsek
tesekkur ederim ablacim❤Hayırlı olsun canım benim
Niye öyle söylüyorsun belki bildiğin yöresel çorbalar vardır:)
evet onuda ogrendim artikHayırlııs canım:)Tarifi yapmadan bana bildiriyorsunuz bilgin olsun:)
Tamam o zaman inşaallah fırsat bulur gelirsin olmadı başka kategoriye artık:)evet onuda ogrendim artik