- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.990
Öğrenirsin üzülme bebişViyyy, ben hic bir sey bilmiyorum demek ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öğrenirsin üzülme bebişViyyy, ben hic bir sey bilmiyorum demek ki
Hiç birine gerek yokMerak ettim
Onlar kişisel bilgi canım istemeden kullanılmaz .Ben bakmam zaten sonra silerim.Eşi falan uygun bulmayabilir.Sorsan adını bile bilmiyordum bugün kendisi yazmış öğrendim:)Tlf nosu vardır sende daha önce 1. Olmuştu ya bir arasanmı
Kapkış birisi tarifimiHadi hayırlısı
Geçen çorbalar kategorisine katılım bir hayli fazlaydı, yöresel olunca da inşallah öyle olur.
H E kuzucum, yapacak mısın 15 saatlik kaynatmalısından
BendensinKapkış birisi tarifimi
Merakla tarifi beklıyorum
Tarif bulamadım ya
Leyl gibi yani lömbür lömbürHiç birine gerek yok
İnternetten ataştırdımda yiyeceğim bi tarif bulamadımBendensin
Amin inşaallahİğne yapıldıysa korkmasın, hayırla sağlıkla gelsin inşallah
İnşaallah iyilerdirAksam 7 de bir igne daha olcak diyordu, bir de ac bekletiyorlarmis acil sezaryan icin. Belki almislardir sezaryana. Merak ettim simdi nasillar aceba
Benim verdiğim önde gidiyor:)Nevros bu oylamada bile kazen abinin oy verdiği ikinci olmuş
Nasıl bir şey aradınız yardımcı olalım:)İnternetten ataştırdımda yiyeceğim bi tarif bulamadım
Nasıl bir şey aradınız yardımcı olalım:)
Allaa allaaa ben mercimekçi oldugum için eşimde mercimek ve yayla harici hiçbişey içmiyoBana yapan olsa, hepsini yerim
Elimde bir tane var:)Ama beğenir misin bilmem:)Geleneksel bir çorba tarifi aradım
Bende klasik dışında yemiyorum pek, yapan yok, bende pek bilmiyorum corba tarifini. Ama yapan olursa yerimAllaa allaaa ben mercimekçi oldugum için eşimde mercimek ve yayla harici hiçbişey içmiyo
Koca liste bitti mi nevrosElimde bir tane var:)Ama beğenir misin bilmem:)
Yok bitmedi klasik dedi ya klasiklerden bir tane var:)Koca liste bitti mi nevros
NeymişElimde bir tane var:)Ama beğenir misin bilmem:)