oğlumun hatrına bi madalya takın bari o kadar doğurdum sünnet ettirdim bi şey takmadınızBen senin şu profile hastayım maşaallah suphanallah çok gözüme takılıyor
yaa son zamanlarda çok mızmız nazar değmiş olabilir mi?
Sende haklısınoğlumun hatrına bi madalya takın bari o kadar doğurdum sünnet ettirdim bi şey takmadınız
yaa son zamanlarda çok mızmız nazar değmiş olabilir mi?
Anladımm bende merak ediyorum biraz araştırayım belki bulurumOnlar kişisel bilgi canım istemeden kullanılmaz .Ben bakmam zaten sonra silerim.Eşi falan uygun bulmayabilir.Sorsan adını bile bilmiyordum bugün kendisi yazmış öğrendim:)
Teşekkür ederiz canım benimŞöyle mis gibi tarhana çorbasıyla katılmak vardı ama işte aması var :)
Yarışmaya katılacak olan arkadaşlara şimdiden balarılar ve bol şans diliyorum
tarhana yoksa mercimek var domates varŞöyle mis gibi tarhana çorbasıyla katılmak vardı ama işte aması var :)
Yarışmaya katılacak olan arkadaşlara şimdiden balarılar ve bol şans diliyorum
Teşekkür ederiz canım benim
Hepsini de çok severimtarhana yoksa mercimek var domates var
çorba olsun duru su olsun diyorsunHepsini de çok severim
Nazar olmuşturNevooooş her sene kütür kütür kıyır kıyır turşularım olurdu , bu seneki turşularım turşu demeye bin şahit oldu , hepsi erimiş büzüşmüş
Kvalidemin yaptığı ayran aşı ve erişteli mercimek çorbasının üstüne güzel çorba yemedim diyebilirimçorba olsun duru su olsun diyorsun
Nevreste hep suyu kaynatırdım , bana damacana suyunu kaynatnadan kurabilirsin dediler veeee başımı yaktılar , ben buna bağlıyorum ama çocukları erimiş vıcık vıcık bi şey olmuşlarNazar olmuşturYoksa her zaman yaptığın turşu niye bozulsun :)Farklı bir yöntem ile mi yaptın veya farklı bir malzeme mi kullandın:)
kayınvalideniz nereli acaba?Kvalidemin yaptığı ayran aşı ve erişteli mercimek çorbasının üstüne güzel çorba yemedim diyebilirim
Bir Allah’ın kulu da, “abla sen otur, ben hallederim” demedi
Bende hamileyim, ondan demedimOnlardan başka 20 rakiben var onları ne yapacağız
Bende kaynatıyorum sirke-tuz ve suyu:)Peki ne tuzu kullandın şu limon tuzu gibi olan tuzu mu kullandın:)Nevreste hep suyu kaynatırdım , bana damacana suyunu kaynatnadan kurabilirsin dediler veeee başımı yaktılar , ben buna bağlıyorum ama çocukları erimiş vıcık vıcık bi şey olmuşlar
Seni katmadım bacım, gebeler her zaman önceliğimBende hamileyim, ondan demedim
Nasıl yani ben haketmeden mi 1. olmuşum
Düğün çorbasını sever:)
Arkadaşımsın bilmez miyimİnanmıyorum
Nasıl hatırladın yaaa
Arkadaşımsın bilmez miyim