• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Yok abla yapmadim tarif bulamadim, yani varda boyle yumusacik olan bir tarif varmi.:deli:
Ervanin videosuna bakicam simddi attigi
Canım ben yapıyorum yumuşacık pamuk gibi oluyor birebir yapıyorum tarifi elimle açtığımda arasını tereyağı vs sürüp dürüm yapıyorum hatta... ayyy canım çekti :bicak:

Canım ben yapıyorum yumuşacık pamuk gibi oluyor birebir yapıyorum tarifi elimle açtığımda arasını tereyağı vs sürüp dürüm yapıyorum hatta... ayyy canım çekti :bicak:
Tamam canim yapicam bende yarin, sayemde herkesin tereyagli bazlama cani cekti:olamaz:

Evet bende oyle yapiyorum, ama bir puf noktasi var bu bazlamanin bence. Tam istedigim yumusaklikta olmuyor.
Mesela kimi oklavayla inceltiyor. Kimisi elinde acip ,mayalanmaya birakiyor bez altinda,eliyle bastirip tavaya atiyor. Acayip canim crkti tereyagli sicacik misss:kk77::halay:
Şimdi okudum yorumunu :) tereyağlı çekmiş Canımız yarın yapayım bende

Tamam canim yapicam bende yarin, sayemde herkesin tereyagli bazlama cani cekti:olamaz:
Bire bir uygula canım tarifi ben asla beceremezdim bu tarif tam tuttu :) yarın kahvaltıya yaparım artık yada öğlene tulum peyniri de alayim bariii:KK45:

Sesli güldüm:KK70:
:KK70::KK70:İyi yine izin vermişsin yapmasına:KK70:
Veririm tabi ki öyle lafta söylemek olmuyor:KK70:
Şimdi ben çörek otu döküyorum.Ama onu unlamadan bulayıp sonra açıyorum yoksa yapışmaz.Yanına çörek otunu koydum bize çörek otlu ekmek yap dedim.Tamam dedi.Hamuru bolca unladı hani çörek otu dedim aldı üstüne serpti sonra merdane ile bir öne bir arkaya yaptım işte dedi:)Sonra bir kaldırdı hepsi döküldü biz artık gülmekten yerlerde:KK70:
Benim oğlum meraklı ona açtıryorum bazen anne dur ben açayım dedi çocuk yusyuvarlak bir hamur açtı .Baba bak böyle yapılır dedi:KK70:

Back