• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Veririm tabi ki öyle lafta söylemek olmuyor:KK70:
Şimdi ben çörek otu döküyorum.Ama onu unlamadan bulayıp sonra açıyorum yoksa yapışmaz.Yanına çörek otunu koydum bize çörek otlu ekmek yap dedim.Tamam dedi.Hamuru bolca unladı hani çörek otu dedim aldı üstüne serpti sonra merdane ile bir öne bir arkaya yaptım işte dedi:)Sonra bir kaldırdı hepsi döküldü biz artık gülmekten yerlerde:KK70:
Benim oğlum meraklı ona açtıryorum bazen anne dur ben açayım dedi çocuk yusyuvarlak bir hamur açtı .Baba bak böyle yapılır dedi:KK70:
Ahahjj:KK70::KK70: Senin oğluş geleceğin şefi ola bilir:rolleyes::nazar:

MaşaAllah canım:nazar: Ünlü şef olur belki de:rolleyes: Hazer şef gibi mesela:KK8:
Yok canım ya onun en büyük hayali dişçi olmak:KK45:Sınıfta dişi sallanan çocukların dişini bile benimki çekiyor ve ne havaya giriyor:70:

Yok canım ya onun en büyük hayali dişçi olmak:KK45:Sınıfta dişi sallanan çocukların dişini bile benimki çekiyor ve ne havaya giriyor:KK70:
Hadi ya:) Hadi iyisin o zaman dişçiden korkmana gerek kalmayacak:KK70: Benim miniğimin dişimi de babası çekti bugün:) Bana dedi, ben kıyamam dedim:bicak: O kıydı:KK70: İlk dişi gitti kuzumun:)

Hadi ya:) Hadi iyisin o zaman dişçiden korkmana gerek kalmayacak:KK70: Benim miniğimin dişimi de babası çekti bugün:) Bana dedi, ben kıyamam dedim:bicak: O kıydı:KK70: İlk dişi gitti kuzumun:)
Aynen ben ondan dişçiye gitmiyorum:70:
Maşaallah hayırlı olsun kuzuya:KK200:

Back