En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Kizlar bazlama tarifiniz var mi acil
Ben bir tane maya ile yapıyorum ...standart maya yi 1 bardak su ile aktif Edip içine biraz yoğurt suyu ekliyorum yoğurt ta olabilir yarım su bardağı ...

Sonra Aldığı kadar un ekle ama ben maya çok gelir diye bir bardak da ılık su ekliyorum :// bende herşey göz kararı

Birde kaynanayı beğenmezsin maşaallah daha ne yapsınAfiyetle yersiniz inşaallah
Valla beğenmiyorum çünkü diğerine 50 kilo götürüyor da bana beş getiriyor

Her bana gelip gitigjden türkü kişilerden lafımı duyuyorum az bile yaptığı ona rağmen susuyorum :))

Valla beğenmiyorum çünkü diğerine 50 kilo götürüyor da bana beş getiriyor

Her bana gelip gitigjden türkü kişilerden lafımı duyuyorum az bile yaptığı ona rağmen susuyorum :))
Aman boşver ben hiç takmam böyle şeyleri:)İnsanlar yaşattıklarını yaşamadan ölmezler.Yaşın daha küçük şimdi takıyorsun ilerde umursamıyacaksın:)

Bu son
Seni görünce aklıma hep ilim geliyor nedense bana güzel şeyler hatırlattığın için seni seviyorumm
İçim eridi bu yoruma Bu kadar olur, bende de sana karşı aynı hisler var:) Ben de seni seviyorum canım benim Daha önce kurs hocalığı yaptın mı canım sen:)

Bazlama tarifi ben un ve tuz katıyorum yoğuruyorum teflon tava pisiriyorum mayalı yapacaksan maya kat 15dkya hazır olun hamur daha yumuşak olur
Canım bu tarifi yapıyorum kesinlikle Harika oluyor
Tesekkur ederim, goz karari hic yapmadim bazlamayi. Tarif olmasi daha iyi benim icin.
Birde boyle yumusacik bazlama olsun istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…