En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Herkese merhaba biz oğlumla hastaneden çıkalı 3 gün oldu göbek bağı bugün düştü gayet iyi temiz yeri yıkasam sorun olur mu ki tecrübeli anneler
Yikayabilirsin canım birşey olmaz

Herkese merhaba biz oğlumla hastaneden çıkalı 3 gün oldu göbek bağı bugün düştü gayet iyi temiz yeri yıkasam sorun olur mu ki tecrübeli anneler
maşallah canım yıka tabi ki göbek bağı düşmeden bile yıkanabilir göbeğini güzelce kurulamak şartıyla tabi ki hastanenin havasını atın üstünüzden

• 250 gr tuzsuz tereyağ
  • 2 çay bardağı irmik
  • 2 yumurta (1 sarısı üzerine sürülecek)
  • yarım çay kaşığı kabartma tozu
  • yarım çay kaşığı karbonat
  • 1. 5 çay bardağı pudra şekeri
  • 1 vanilya
  • 3 su bardağı un (unun kalitesine değişebilir, hamur yumuşak olacak )
Şerbet için;

Canim biz eve gelir gelmez beraber yikanmistik oglumla birsey olmaz iyi bile gelir

Burda şeker pare yapan güzel hanımlar

Tarif alabiliymriyim annem deyken hazırda fırın varken tatlı yapacağım
@-cantanem-
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye.
Canfeb
  • 2 yumurta (1 tanesinin sarısı üzerine)
  • 125 gram yumuşak margarin
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 3,5 yemek kaşığı irmik
  • 1 kabartma tozu
  • 1 vanilya
  • Aldığı kadar un
Şerbeti için:

• 3 su bardağı şeker
  • 4 su bardağı su
  • 10 damla kadar limon suyu
Ben etiketli değilim ama yazayım ben hep bu tarifle yaparım oğlum çok sever güzel oluyor :)

Ben belki dün eşin fırın alır diyordum
Ben de hazır olda bekleyeyim ,belki ben de yaparım
Yok almadı almazda ama mini fırın alalım dedi kocaman fırınım var ve güzel psiriyorken ne gerek var dedim sevgililer gününe özel bişey almaz

Ama bişey istediğim de de almayacsk bı adam değil ya tabi istediğim şeye göre :ad

Çok tşk ederim bakalım annemdeki malzemeye göre yapacağım ins :)) foto çekmeyi ujutmazsam atarım

Çok tşk ederim canım geçen ayni gün içinde yapmıştı etiket yaptığım arkadaşlar o yüzden etiket yaptım onları Allah razı olsun senin malzemeler yarı yarıya sanki :)) tam bakamadım ama canfeb le aynı sanki :)

NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. abla dün kaynanam vardı akşam yemeğinde

Eli boş gelmemiş 1 koli gezen tavuk yumurtası biraz zeytinyağı ve zeytin le geldi az biraz oturdu yemeğini yedi kalktı gittiler kalmadılar bende çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…