En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Yok abla yapmadim tarif bulamadim, yani varda boyle yumusacik olan bir tarif varmi.
Ervanin videosuna bakicam simddi attigi
Canım ben yapıyorum yumuşacık pamuk gibi oluyor birebir yapıyorum tarifi elimle açtığımda arasını tereyağı vs sürüp dürüm yapıyorum hatta... ayyy canım çekti

Canım ben yapıyorum yumuşacık pamuk gibi oluyor birebir yapıyorum tarifi elimle açtığımda arasını tereyağı vs sürüp dürüm yapıyorum hatta... ayyy canım çekti
Tamam canim yapicam bende yarin, sayemde herkesin tereyagli bazlama cani cekti

Şimdi okudum yorumunu :) tereyağlı çekmiş Canımız yarın yapayım bende

Tamam canim yapicam bende yarin, sayemde herkesin tereyagli bazlama cani cekti
Bire bir uygula canım tarifi ben asla beceremezdim bu tarif tam tuttu :) yarın kahvaltıya yaparım artık yada öğlene tulum peyniri de alayim bariii

Sesli güldüm
İyi yine izin vermişsin yapmasına
Veririm tabi ki öyle lafta söylemek olmuyor
Şimdi ben çörek otu döküyorum.Ama onu unlamadan bulayıp sonra açıyorum yoksa yapışmaz.Yanına çörek otunu koydum bize çörek otlu ekmek yap dedim.Tamam dedi.Hamuru bolca unladı hani çörek otu dedim aldı üstüne serpti sonra merdane ile bir öne bir arkaya yaptım işte dedi:)Sonra bir kaldırdı hepsi döküldü biz artık gülmekten yerlerde
Benim oğlum meraklı ona açtıryorum bazen anne dur ben açayım dedi çocuk yusyuvarlak bir hamur açtı .Baba bak böyle yapılır dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…