- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.806
Sallamadan uyutuyorum zaten ninni söyledikcr daha çok bağırıyorBeni sallamasan da olur ,acayip ağırlık var üstümde hemen uyurum
Dövsen daha iyiydiBir corbayi yapamayacak olduguna inanmak istemiyorum
Kategori sonunda çorba gelmeyince inanırsınhicte inanmam, o yapti corbasini bence tuhaf seziler aliyorum hadi yapmadiysada yapmak uzere
Bir corba yapsan daha iyiydi, su soguk kis gunlerinde icimiz isinirdi beyaaDövsen daha iyiydi
Dün sarma ,kuru dolma yapmıştım Allahtan ,üstüste 2 gün de becerikli olunmaz kiBenimde yemek yok:)
Bu lafı duyduktan sonra yapman şart oldu ben bu lafı dyup altında kalacağıma taşın altında kalırım daha iyiDövsen daha iyiydi
Bugün herkes uykusuz herhalde, ben de 3-4 saatlik uykuylayımBende öyle 4 saat uyuyabildim:)
GorecegizKategori sonunda çorba gelmeyince inanırsın
Bende gece 2.30 da yatıp sabah 8 de kalktım uykusuz sayılırım :))Bugün herkes uykusuz herhalde, ben de 3-4 saatlik uykuylayım
Sarma yapiyosun corba yapmiyosunDün sarma ,kuru dolma yapmıştım Allahtan ,üstüste 2 gün de becerikli olunmaz ki
Bende brokoli mi yapsam diyorum kendime çocuklara da tarhana :))Dün sarma ,kuru dolma yapmıştım Allahtan ,üstüste 2 gün de becerikli olunmaz ki
Virrrr gazi virrrrBu lafı duyduktan sonra yapman şart oldu ben bu lafı dyup altında kalacağıma taşın altında kalırım daha iyi
Virrrr gazi virrrr
Ohhh ellerine sağlık:)Dün sarma ,kuru dolma yapmıştım Allahtan ,üstüste 2 gün de becerikli olunmaz ki
Yoğurtlu havuç yap adı aklıma gelmediBen ne yapacagim yemek
Peynirli cevizli eriste yapmak istiyorum, ama yanina ne yapcam
Yaparız ya daha vakit var:)Gorecegiz
Benimde yemek yok daha
TaratorYoğurtlu havuç yap adı aklıma gelmedi