- 16 Ağustos 2010
- 293.187
- 603.218
- 43
2 gün daha böyle olacak:)Gece uyuyamıyorum sabahta erken kalkınca öyle oluyor:)Cumartesi uyurum artık:)Bugün herkes uykusuz herhalde, ben de 3-4 saatlik uykuylayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gün daha böyle olacak:)Gece uyuyamıyorum sabahta erken kalkınca öyle oluyor:)Cumartesi uyurum artık:)Bugün herkes uykusuz herhalde, ben de 3-4 saatlik uykuylayım
Akşam gelsin gündüz beni bulamazNevoş Perşembe günü @rabia01 gelecekmiş, hazırlanın dediNevoş da avukatlarını toplasın dedi
Heh ondan ben dün ondan yaptım kuru fasulye vardı birdeTarator
Ben de haftasonu iple çekiyorum fazladan uyumak için:)2 gün daha böyle olacak:)Gece uyuyamıyorum sabahta erken kalkınca öyle oluyor:)Cumartesi uyurum artık:)
Ohhh ne güzel:)Ben uykumu aldim yaklasik 10 saat uyumusum
O nasil salata ben bilmiyorum, merak ettim.Heh ondan ben dün ondan yaptım kuru fasulye vardı birde
Birde kara lahana ile soğan dan salata yaptım bol ekşili sirkeli falan
İmmhhh yine mi yapsam
Akşam gelir büyük ihtimal gece kuşu yaAkşam gelsin gündüz beni bulamaz
O zamanda gece geç yatıyorumBen de haftasonu iple çekiyorum fazladan uyumak için:)
Oh maşaAllahBen uykumu aldim yaklasik 10 saat uyumusum
Kara lahana diyorum da kırmızı da denir aslında kara lahana bu Karadeniz'in yediği değil ben yanlış söyledimO nasil salata ben bilmiyorum, merak ettim.
Neyse evi supureyim, aklima gelir belki biseyler
Aynen gece kuşuAkşam gelir büyük ihtimal gece kuşu ya
Ben de haftaiçinden 1 saat falan daha geç yatıyorum:)O zamanda gece geç yatıyorum
2 veya 3 te yattım bu hafta sonu gerçi tatilden kalma alışkanlık:)Ben de haftaiçinden 1 saat falan daha geç yatıyorum:)
Acebaaaa kimmmmBir çorba daha pişti
Acaba nedir nedirBir çorba daha pişti
Acaba kim nasıl bir sunum yapmışAcebaaaa kimmmm
Çocuklardan çok ben istiyorum yaz tatilinin hemen gelmesini2 veya 3 te yattım bu hafta sonu gerçi tatilden kalma alışkanlık:)