- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
Hic inanasim gelmiyor, ters kose yapiyor bence. Heran konusu acilabilirDeynep korktu yapmayacakmış bize çorba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic inanasim gelmiyor, ters kose yapiyor bence. Heran konusu acilabilirDeynep korktu yapmayacakmış bize çorba
Onu bile yapmıyorsunÇorba istiyorsun Kazen'in emriyle
Inanmiyorum niyeyse, bence yaptin ama hadi neyse gorucezBir ara niyetlendim sabah ,baktım hava kapalı,denemeye birkaç poz çektim ,ıı ıhhh hoşuma gitmedi çekim Bu hafta hep kapalı,Nevoşa başkasına ver dedim benimkini,yapmak isteyen katılmak isteyen olur falan ,ben bağrıma taş basarım dedim
Ellerinize sağlık
Yok çorbasını masaya bırakıp koşarak oradan uzaklaştıHic inanasim gelmiyor, ters kose yapiyor bence. Heran konusu acilabilir
Sen deynep e yalancı mi diyorsunInanmiyorum niyeyse, bence yaptin ama hadi neyse gorucez
Yok sen üzülme,kıyamam ben vermem kimselereBir ara niyetlendim sabah ,baktım hava kapalı,denemeye birkaç poz çektim ,ıı ıhhh hoşuma gitmedi çekim Bu hafta hep kapalı,Nevoşa başkasına ver dedim benimkini,yapmak isteyen katılmak isteyen olur falan ,ben bağrıma taş basarım dedim
Yok yok korktu gerçektenHic inanasim gelmiyor, ters kose yapiyor bence. Heran konusu acilabilir
Allah rahmet eylesin ve de kolay gelsin .yok maalesef yarına kaldı. gelinimizin teyzesi vefat etti. 3 benim evlat+1 yeğen, kreş açtım, turuncu’nun yeri. bekleriz :))
Başınız sağ olsun mekanı cennet olsunyok maalesef yarına kaldı. gelinimizin teyzesi vefat etti. 3 benim evlat+1 yeğen, kreş açtım, turuncu’nun yeri. bekleriz :))
Yok ya birakmamistirYok çorbasını masaya bırakıp koşarak oradan uzaklaştı
Bir corbayi yapamayacak olduguna inanmak istemiyorumSen deynep e yalancı mi diyorsun
Beni sallamasan da olur ,acayip ağırlık var üstümde hemen uyurumBağır çağır uyumaya çalışıyoruz var mı isteyen yalvarıyor şuan uyumamak için
MaşaAllahBaşınız sağ olsun mekanı cennet olsun
Yok ben gelmeyeyim bende 3 torun var geldiklerinde benim evde öyle oluyor ben böyle iyiyim
Çorba yapmayı bilmiyormuşYok ya birakmamistir
Başınız sağolsun canımyok maalesef yarına kaldı. gelinimizin teyzesi vefat etti. 3 benim evlat+1 yeğen, kreş açtım, turuncu’nun yeri. bekleriz :))
Yarışma çorbasını da yapmadım akşama çorba yapmak ta içimden gelmiyor,bugün tembel modundayımYok çorbasını masaya bırakıp koşarak oradan uzaklaştı
Bende öyle 4 saat uyuyabildim:)Beni sallamasan da olur ,acayip ağırlık var üstümde hemen uyurum
hicte inanmam, o yapti corbasini bence tuhaf seziler aliyorum hadi yapmadiysada yapmak uzereÇorba yapmayı bilmiyormuş
Benimde yemek yok:)Yarışma çorbasını da yapmadım akşama çorba yapmak ta içimden gelmiyor,bugün tembel modundayım