Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
ben de fakirim ben görüyorum canıımm :)) forum sayfasına gir başlangıç tarihi mesaj görüntüleme son mesaj yazıyor çorbaların üst kısmında tıkladığında neyi istersen ona göre diziyor... :KK45:
Altta kaç kişi var onu görüyor musun?Yada kaç saniyede mesaj yazabiliyorsun:)

Altta kaç kişi var onu görüyor muusn?Yada kaç saniyede mesaj yazabiliyorsun:)
yok onu göremiyorum ama ilgilenmiyorum da :KK70: kaç saniyede msj yazdığım da ortada anlık yani... o değilde önce profil mesjalarımızı siliyorduk onu da almışsınız elimizden senin profil temizleme gücün de var mı nevom :KK53:

yok onu göremiyorum ama ilgilenmiyorum da :KK70: kaç saniyede msj yazdığım da ortada anlık yani... o değilde önce profil mesjalarımızı siliyorduk onu da almışsınız elimizden senin profil temizleme gücün de var mı nevom :KK53:
Yok canım kendi profilim dışında karışamıyorum:)

Kıskandırmak gibi olmasın da baaaaak biz görüyoruz:dondurma:
Screenshot_2019-02-12-10-06-47.png

Kıskandırmak gibi olmasın da baaaaak biz görüyoruz:dondurma:Eki Görüntüle 2234881
Gerçi 9 kişi varmış,sadece benim ismim yazıyor:skandal:Pro değil can09 Onun ismi neden yazmıyor:skandal:benden başka prolar kendisini gizlemese de Onları da görebilsem keşke :skandal:

Eyy 8 pro üye ,buradaysan mesajımı beğen :KK53:

Gerçi 9 kişi varmış,sadece benim ismim yazıyor:skandal:Pro değil can09 Onun ismi neden yazmıyor:skandal:benden başka prolar kendisini gizlemese de Onları da görebilsem keşke :skandal:

Eyy 8 pro üye ,buradaysan mesajımı beğen :KK53:
o 1 kullanıcı ben miyim dicem ama adımın yazması lazım demi... o arada başka sayfadaysam demek :KK48:

X